Nyt on helppo halloween-resepti! Katin hurja herkku on lakufanien unelma: "Mehevä täyte jää piiloon runsaan lakritsikermavaahdon alle"

0:42 Tiedätkö mistä Halloween on saanut alkunsa? Perinnejuhlan historia pähkinänkuoressa

Lokakuun viimeisellä viikolla on aika herkutella hurjilla halloween-leivonnaisilla! Nappaa helppo ohje Kati "Hellapoliisi" Jaakosen maistuviin lakritsi-aprikoosileivoksiin.

Videolla: Mistä halloween on saanut alkunsa? 

Etsitkö halloween-teemaan sopivia reseptejä? Nämä ruokabloggaaja ja yrittäjä Kati "Hellapoliisi" Jaakosen lakritsi-aprikoosileivokset valmistuvat helposti ja nopeasti ja sopivat täydellisesti myäs halloween-juhliin.

– Herkullisen mehevä täyte jää piiloon runsaan lakritsikermavaahdon alle, mutta löytyy sieltä haukatessa. Koristelussa voit käyttää mielikuvitustasi, Kati vinkkaa.

Nämä halloween-herkkupalat valmistuvat kääretortusta, joka leikataan paloiksi ja koristellaan hurjiksi leivonnaisiksi. Kääretorttu on helppo tehdä itse, mutta jos haluaa oikaista, voi ostaa sen valmiinakin! Lakritsin ja aprikoosin makumaailmat sopivat täydellisesti yhteen ja musta-oranssi värimaailma henkii tietysti teemaan sopivasti halloweenia.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja