Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Nerokkaalla vinkillä entistäkin maukkaampia mustikoita – kokeile ja ihastu!

1:29Maailman helpoin mansikkatorttu
Julkaistu 15.07.2018 14:02

Laura Matilainen

laura.matilainen@mtv.fi

Uunissa paahtaminen korostaa mustikoiden makua ja muuttaa suosikkimarjan hetkessä monipuoliseksi lisukkeeksi. 

Poimi videolta talteen superhelpon mansikkakakun resepti.

Halusitpa sitten lisätä mustikoita jäätelöannoksen, jogurtin tai lettujen päälle, tämä vinkki kannattaa painaa mieliin! Vartissa muutat mustikat täydelliseksi lisukkeeksi, joka sopii monipuolisesti niin jälkiruokiin, leivontaan kuin suolaistenkin ruokien kumppaniksi. 

Tee näin:

Laita uuni kuumenemaan 190 asteeseen. Levitä mustikat tasaiseksi kerrokseksi leivinpaperilla vuoratun syvän uunipellin päälle. Reunallisen uunivuoan käyttö on tärkeää, jotta saat mustikoista irronneet nesteet helposti talteen.

Ripottele mustikoiden pinnalle hieman suolaa. Paahda mustikoita uunissa noin viidentoista minuutin ajan. 

mustikka juusto
Mehustuneet mustikat sopivat niin suolaisten kuin makeidenkin ruokien kumppaniksi.Shutterstock

Nyt sinulla on edessäsi kasa herkulliseksi paahtuneita, hieman pehmenneitä marjoja, joiden käytössä vain mielikuvitus on rajana. 

Erinomainen herkku syntyy, kun levität paahdettujen patonkiviipaleiden päälle ricotta-juustoa ja paahdettuja mustikoita. Kuivakakku muuttuu hetkessä juhlavammaksi, kun kauhaiset päälle pallon jäätelöä ja muutaman ruokalusikallisen pahdettuja mustikoita. Entäpä miltä kuulostaisi lämpimän vuohenjuuston ja pehmenneiden mustikoiden ihana liitto. 

Lähde: Delish 

Lisää aiheesta:

Suomalaisesta hittiruoasta kehitettiin hämmentävä versio – testasimme ohjeen: "Tekee kaikesta vähän kuin mustikkapiirakkaa!"Näin voit tehdä superhyvää jäätelöä itse – vain muutama raaka-aine, etkä tarvitse edes jäätelökonetta!Oikea proteiinipommi! 7 nerokasta tapaa hyödyntää kreikkalaista jogurttia – näitä et ole vielä kokeillut Suomalaisten metsien suosikkimarja kruunaa grilliaterian – tätä reseptiä et taatusti ole aiemmin kokeillut!Terveellistä ja helppoa! Kahden ainesosan bataattiletut hurmaavat herkullisuudellaan – poimi talteen pettämätön reseptiPaista mansikoita vartti uunissa – hämmästyttävä lopputulos
MarjatRuoanlaittoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Marjat
  • 6.12.06:45
    Ruoka

    Kaksi todellista kuitupommia: Löytyykö näitä marjoja pakastimestasi?

  • 24.9.15:50
    Syöpä

    Suomalaisesta marjasta löytyi jälleen uusi terveysvaikutus – apua jopa syöpiin?

  • 19.9.10:29
    Ruoka

    Älä sulata pakastettuja marjoja jääkaapissa

  • 18.9.10:29
    Ruoka

    Lyömätön terveyspommi, jota kannattaa nyt syödä: "Muutama päivässä riittää"

  • 16.8.17:28
    Leivonta

    Marjapiirakka, jota kaikki rakastavat – superhelppo valmistaa!