Nerokas tapa valmistaa lihapullat ja spagetti – lopputuloksena uskomaton herkku!

spagettimuffinssi
Spagettimuffinssit ovat nerokas tapa tarjoilla klassikkoherkkua. Kuvakaappaus: YouTube

Spagetista ja lihapullista saa loihdittua muffinivuoan avulla aivan ihastuttavia suupaloja – spagettimuffineita!

Sen sijaan, että spagetin tarjoilisi tavalliseen tapaan suoraan kattilasta lautaselle, kannattaa vaihtelun vuoksi kokeilla oivallista spagettimuffinien reseptiä. Reseptin idea on se, että lihapullat ja spagetti valmistellaan muffinivuoan avulla valmiiksi suupaloiksi.

Spagettimuffinit

170 grammaa spagettia
1,5 rkl oliiviöljyä
vuokasprayta
3,6 dl raastettua parmesanjuustoa
3,6 dl tomaattipohjaista pastakastiketta
12 kypsää lihapullaa

Keitä spagetti lähes kypsäksi (al dente). Sekoita sen joukkoon osa juustoraastetta ja oliiviöljy. Jätä juustoraastetta syrjään muffinien viimeistelyä varten.

Voitele muffinssivuoka vuokaspraylla.

Nostele spagettia muffinivuokaan pieniksi keoiksi.

Lusikoi tomaattikastiketta jokaisen spagettikeon päälle.

Asettele jokaisen spagettikeon päälle yksi lihapulla.

Viimeistele suupalat tomaattikastikkeella ja parmesanjuustolla.

Paista uunissa noin 200 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja ruskj

Katso videolta, kuinka upeat spagettimuffinit valmistuvat!

Lähde: YouTube

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja