Nämä lasagne-kuppikakut tuovat hauskaa vaihtelua perinteiseen suosikkiruokaan.
Televisiosta tutut kokit Rachel Ray ja Mary Giuliani valmistivat lasagnea hauskalla tavalla: valmiiksi annoksiksi muffinivuokaan. Lasagnelevyjen sijaan tässä reseptissä käytetään wonton-taikinalevyjä, joita myydään pakasteena etnisissä liikkeissä ja hyvinvarustelluissa ruokakaupoissa.
Lasagne-kuppikakut
400 g jauhelihaa
Suolaa ja pippuria
1 rkl leivänmuruja tai korppujauhoja
1 dl raastettua parmesanjuustoa
oliiviöljyä
1 sipuli, pilkottuna
1 paketti valmiita wonton-taikinalevyjä pakasteesta (etnisistä kaupoista)
1 purkki valmista tomaattikastiketta
1 dl mozzarellaraastetta + 0,5 dl viimeistelyyn
1 dl ricotta-juustoa
1 kananmuna
Laita jauheliha kulhoon ja mausta se suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon korppujauhot/leivänmurut ja 0,5 dl parmesanraastetta.
Kuumenna pannu ja lisää oliiviöljy. Kuullota sipulikuutiot öljyssä.
Lisää joukkoon jauhelihaseos ja ruskista se.
