Neljän ainesosan terästetty hittijuoma – huippumalli Chrissy Teigen paljastaa reseptin kesän suosikkidrinkkiin

Altian baarimestari Mikael Karttunen valmistaa viime kesän marjoista helpon ja herkullisen shrub-juoman 5:14 Altian baarimestari Mikael Karttunen valmistaa viime kesän marjoista helpon ja herkullisen shrub-juoman

Malli ja tv-persoona Chrissy Teigen paljastaa nettisivuillaan kesän suosikkidrinkkinsä. Vodkalla terästettyyn vesimeloni-slushieen tarvitset vain neljä ainesosaa. Reseptistä kertoo Popsugar.

Videolla: Testaa myös marjaisa shrub pakastemarjoista!

Chrissyn vesimeloni-slushie taipuu moneen makuun, sillä halutessaan vodkan voi korvata toisella alkoholilla, kuten liköörillä tai valkoviinillä. Alkoholin voi myös jättää kokonaan pois, jolloin kesäisen viilentävästä juomasta voivat nauttia perheen pienimmätkin.

Slushieta varten tarvitset sitruunan tai limen mehua, sokeria, vesimelonia sekä vodkaa tai muuta alkoholia. Chrissyn reseptiin ihastuttiin välittömästi, ja monet jakoivat kuvia tekemästään juomasta Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Terästetty vesimeloni-slushie

0,6 dl tuorepuristettua sitruunan tai limen mehua
50 g sokeria
1 litra kuutioituja, siemenettömiä vesimelonin paloja
225 ml kylmää vodkaa (tai muuta alkoholia)

Koristeeksi sitruunan tai limen kuoria tai mintunlehtiä. Ainekset riittävät noin neljään lasilliseen.

Kaada sokeri ja sitruunan tai limen mehu pieneen kulhoon. Sekoita, kunnes sokeri on liuennut. Järjestele vesimelonin palat uunivuokaan, ja kaada sitten mehuseos kauttaaltaan vesimelonien päälle. Siirrä astia pakastimeen ja pakasta neljästä tunnista vuorokauteen.

Siirrä jäätynyt seos tehosekoittimeen. Lisää alkoholi ja sekoita, kunnes seos on sohjoista. Kaada seos laseihin ja koristele slushie haluamallasi tavalla.

Lähde: Popsugar


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!