Täydellinen kesäjuoma: Älyttömän helppo rosee-slushie – tarvitset vain yhden raaka-aineen

Roseeslushie
Shutterstock, Jennifer McCallum

Kun lämpötila nousee ja aurinko alkaa porottaa, mielemme alkaa usein tehdä jotain viileää. Roseeviini on erityisen suosittua kesäisin. Tällä ohjeella valmistat kesän suosikkijuomasta viilentävän slushien.

Rosee-slushieta varten tarvitset vain yhden ainesosan, itse roseeviinin. Älyttömän helppo herkku valmistuu käden käänteessä. Slushiesta kertoo Popsugar.

Osta niin monta pulloa roseeviiniä kuin haluat. Kannattaa pitää mielessä, että kuiva viini maistuu jäätyessään kirpeältä ja happamalta, kun taas makea menettää osan sokerisuudestaan.

Kaada viini säilytysrasiaan, ja peitä se sitten kannella tai kelmulla. Laita säilytysrasia pakkaseen. Viini hapettuu nopeasti, joten sen tulisi olla hyvin suojattuna ilmalta. Muista, että mitä laakeampi säilytysrasia on, sitä nopeammin viini jäätyy. Jos siis tarvitset slushien mahdollisimman nopeasti, valitse laakea astia.

Kun viini on jäätynyt, ota se pois pakastimesta ja riko se pieniksi lastuiksi haarukalla tai veitsellä. Jos olet jäädyttänyt kerralla useamman pullon, ota viini paloina pois säilytysrasiasta ja pyöräytä seos tehosekoittimessa.

Viini sulaa nopeasti, joten tarjoile se välittömästi tai laita takaisin pakkaseen sitten, kun olet saanut siitä hiutalemaista. Tarjoile slushie lasista pillin tai lusikan kera!

Lähde: Popsugar

***

Videolla näytetään, miten avaat viinitonkan oikeaoppisesti. 

1:16

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja