Näyttävät Suomi 100 -herkut superhelposti: Tarvitset vain pipareita, sokerikuorrutetta ja strösseleitä!
Koko Suomi leipoo -ohjelman kolmannen kauden tuore voittaja Jaana Koivuranta-Härkönen näyttää videolla, miten piparista saa tuunattua helpolla koristelulla Suomi 100 -teemaisen herkun itsenäisyyspäivän juhlintaan.
Sokerikuorrutteesta ja sinivalkoisista strösseleistä syntyy helposti kaunis siniristilippu.
Kakunkoristelun Suomenmestari vuodelta 2016 ja Koko Suomi leipoo -ohjelman tuore voittaja Jaana Koivuranta-Härkönen näyttää yllä näkyvällä videolla helpon tavan tehdä Suomi 100 -pipareita.
Katso myös alta video, jossa Jaana valmistaa kauniin plaseerauskortin itsenäisyyspäivän juhlintaan:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan