Jaana vinkkaa nerokkaan tavan hyödyntää pipareita juhlapöydässä
Koko Suomi leipoo -ohjelman kolmannen kauden voittaja Jaana Koivuranta-Härkönen näyttää videolla, miten koristelet helposti pipareista plaseerauskortit vaikka itsenäisyyspäiväksi.
Yllätä vieraat nimikoiduilla ja syötävillä paikkakorteilla! Helppo plaseerauskortti esimerkiksi itsenäisyyspäivän juhlapöytään syntyy pipareista, sokerista valmistetusta koristeluaineesta ja strösseleistä.
Värimaailman voit valita ihan itse ja käyttää koristeluun esimerkiksi perinteistä valkoista sokerikuorrutetta. Jos haluat hieman juhlavamman piparin, valitse esimerkiksi hopean värinen, leivontaan tarkoitettu koristelukynä.
Piparin ideoi Koko Suomi leipoo -ohjelman vuoden 2017 voittaja, Kakunkoristelun Suomenmestari vuodelta 2016, Jaana Koivuranta-Härkönen. Katso videolta, miten Jaana tekee piparin!
Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran joulukuussa 2017.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti