Naurettavan helppo maustekikka – oletko koskaan tajunnut tätä suola- ja pippurisirottimista?

Tiesitkö tätä kattilasi kahvasta?
Myös tämä kattilaniksi kannattaa painaa mieliin.

Vaikka kuinka yrittäisit ravistaa suola- tai pippurisirotinta, mauste ei meinaa millään tulla ulos purkista. Jos tämä kuulostaa enemmän kuin tutulta, hätä ei ole tämän näköinen. Twitterissä jaetun kikan jälkeen sinun ei enää koskaan tarvitse turhautua temppuileviin pöytämausteisiin.

Kymmeniä tuhansia katselukertoja saaneella videolla yhdysvaltalaisnainen näyttää, kuinka helposti ruoka on mahdollista maustaa, kun sen vaan osaa tehdä oikein.

Perinteisellä tavalla käytettynä maustetta ei tunnu päätyvän lautaselle lainkaan, mutta kaikki muuttuu, kun toisen sirottimen ottaa avuksi. Sinun ei tarvitse kuin kääntää haluamasi sirotin ylösalaisin ja liikutella toista sirotinta kevyesti pohjaa vasten.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Toisin sanoen, sinulla on ollut koko ajan käsilläsi salainen ase, jonka avulla ruoan saa maustettua entistä tehokkaammin. Sosiaalisen median käyttäjien keskuudessa lyhyt video on kerännyt runsaasti huomiota ja epäuskoisia kommenntteja.

– Olen 40-vuotias, eikä minulla ole ollut hajuakaan tästä, eräs videoon kommentoinut toteaa.

– En edes pidä pippurista, mutta ajattelin silti kokeilla tätä, toisessa kommentissa todetaan.   

Jos tämä niksi tuntui muuttavan maailmasi, kokeile myös pannukikkaa, joka muuttaa käsityksesi kananmunien paistamisesta

Lähde: TheSun 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja