1:05

Kahvilan avokadoleipä sai naisen raivoihinsa – maksaisitko sinä 11 euroa tästä leivästä?

Australialaisnainen ei ollut uskoa silmiään, kun hänen tilaamansa avokadoleipä saapui pöytään. Tilaus ei nimittäin vastannut lainkaan sitä, mitä nainen oli etukäteen odottanut.

Videolta pääset kurkistamaan suomalaisten suosikkileivän valmistukseen. 

Hämmentävä tilanne sai alkunsa, kun Australian Melbournessa asuvan kirjailija Jess McGuire päätti eräänä sunnuntaina syödä aamupalan kotinsa ulkopuolella.

Kahvilassa nautittu aamupala osoittautui kuitenkin valtavaksi pettymykseksi. Toisin kuin nainen oletti, hänen eteensä ei saapunutkaan valmista avokadoleipää, vaan raaka-aineet sen kokoamiseen.

Epäonnistunut tilaus herättänyt myötätuntoa

McGuire julkaisi kuvan onnettomasta aamupalastaan Twitterissä. Kuvassa kahden ohuen leipäviipaleen kanssa lautasella lepää puolikas avokado kuorineen yhdessä limen ja fetajuuston kanssa.

Sen lisäksi, että nainen joutui kokoamaan aamupalansa itse, hän kertoo maksaneensa annoksesta peräti 18 Australian dollaria, eli noin 11 euroa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tämä tapahtui minulle viisi tuntia sitten, ja olen vieläkin raivoissani, nainen kirjoittaa päivityksessään.

Naisen raivoisa päivitys lähti leviämään nopeasti julkaisun jälkeen, ja lukuisat sosiaalisen median käyttäjät ovat osoittaneet myötätuntoa naisen kokemusta kohtaan. 

– Olen vihainen, enkä ole edes se ihminen, joka joutui syömään tämän, eräs kommentoija totesi. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja