Kuinka helppoa se onkaan: Omaperäinen tekniikka mullistaa mangon syönnin

mangot
Shutterstock

Mies näyttää TikTok-videolla kätevän tavan syödä mangoa. Video on saavuttanut huiman suosion, keräten yli 2,7 miljoonaa tykkäystä.

Videolla näppärä vinkki kiivin kuorimisen – ilman veistä.

Katie Feeney -niminen nainen jakoi TikTok-tililleen videon, jossa hänen poikaystävänsä Sean Yamada näyttää omaperäisen tapansa syödä mangoa. Miehen kikan suosio suorastaan räjähti käsiin. Niksistä uutisoi muun muassa Fine Dining Lovers ja Buzzfeed.

Perinteisesti mangosta leikataan pituussuunnassa palat kummaltakin puolelta kiveä, jonka jälkeen paloihin tehdään poikittaisviilloilla ristikot. Sitten kuorta painetaan sisäänpäin, jolloin kuutiot pompsahtavat ulospäin ja ne voi leikata irti.

Sean osoittaa kuitenkin kätevämmän tavan. Hän leikkaa mangon vaakasuoraan ja vääntää puolikkaat irti toisistaan. Sitten hän poistaa keskelle jääneen kiven, jonka jälkeen mangon hedelmälihan voi nauttia lusikalla kiivin tapaan. Kätevää!

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Niksiin rakastuttiin sosiaalisessa mediassa

Ihmiset ihastuivat kätevään tapaan välittömästi.

– Niin fiksua! Minun täytyy käydä hakemassa mangoja, hehkuttaa eräs kommentoija.

Jotkut puolestaan kertoivat syöneensä mangoa aina videon osoittamalla tavalla.

– Kuorin ja syön aina mangoni tällä tavalla, lol, kommentoi henkilö.

Sean kertoo Buzzfeedille äkänneensä tavan vasta hiljattain.

 –Mangot ovat lempihedelmiäni, mutta niiden syömiseen ei ole hyvää tapaa. Olen kokeillut todella monia eri tekniikoita. Vihdoin löysin kantapään kautta tavan, joka toimii sataprosenttisesti, mies hehkuttaa.

Myös tyttöystävä Katie ihastui kikkaan.

– Tämä on niin paljon helpompi kuin muut tekniikat. Aion ehdottomasti syödä mangoa jatkossa tällä tavalla, hän sanoo.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.