Nainen tunkeutui sisään Mäkkärin autokaistan tilausluukusta, halusi valmistaa ruokansa itse – "Joudut vielä vankilaan"

hullu nainen mäkkärissä
nainen mäkkärissä Reuters/Storyful

Alabamassa sijaitsevan McDonald’sin työntekijät kuvasivat juhlatamineisiin pukeutuneen naisen edesottamuksia pikaruokaravintolan keittiötiloissa sen jälkeen, kun nainen oli kiivennyt sisään autokaistan tilausluukusta.

McDonald’sissa yöllä tapahtunut erikoinen tilanne tapahtui viime keskiviikkona 13. heinäkuuta. Pikaruokaravintola oli jo sulkenut ovensa asiakkailta, mutta eräs nainen oli niin nälkäinen, että päätti kiivetä sisälle ravintolan keittiöön autokaistan tilausluukusta.

Tilannetta kuvasi ravintolan työntekijä Feliah Greer, ja tapauksesta uutisoi muun muassa Yahoo! News. Greer kertoo, että kyseinen ravintola oli joutunut sinä iltana sulkemaan normaalia aikaisemmin, koska ruoanlaitossa vaadittavat muovikäsineet olivat loppuneet.

Nainen tuntui ymmärtävän, että ravintola oli mennyt jo kiinni, eikä keittiö enää valmistanut aterioita. Sen sijaan hän pyysikin lupaa saada itse tehdä itselleen ruokaa.

Greer kertoo, että sisälle tunkeutunut nainen oli nähnyt ikkunasta ravintolan työntekijöitä juttelemassa ja oli päättänyt voivansa itsekin tehdä oman ruokansa.

–  Kuka on tämän paikan päällikkö? nainen kysyy.

Löydettyään työntekijöiden joukosta ravintolamanagerin nainen ehdottaa, että hän voisi tulla McDonald’siin harjoitteluun ja sen varjolla valmistaa itselleen yöllistä murkinaa.

–  Annatko minulle luvan harjoitella kanssasi? Se olisi vain harjoitusta, nainen ehdottaa.

Työntekijät eivät tienneet kuinka toimia oudossa tilanteessa

Videolta välittyy selvästi keittiössä vallinnut hämmentävä tunnelma. Osa työntekijöistä on valmis auttamaan naista, kun taas toiset ovat käytöksestä pöyristyneitä ja kehottavat häntä poistumaan. 

–  Sinä joudut vielä vankilaan, eräs työntekijä toteaa.

Greer kertoo, että lopulta naisen veli saapui paikalle. Hän tosin käytti ravintolan ulko-ovea. Veli puhui siskonsa ympäri ja sai tämän lähtemään, naisen kovista yrityksistä huolimatta ilman ateriaa.

Naisen poistuttua veljensä kanssa Greer ja hänen kollegansa päättivät, etteivät ilmoittaisi tapauksesta virkavallalle.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit.

Lähteet: Reuters ja Yahoo! News

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!