Nainen sai ravintolassa jäätävän raivokohtauksen – syynä pannukakut

amerikkalaiset pannukakut
Pannukakut voivat olla vakava paikka. Shutterstock

Pannukakkujen jakamisesta seurasi pahoinpitelysyyte.

Jotkut ottavat 'niin paljon kuin jaksat syödä' -tyyppiset buffetit vähän turhankin vakavasti. Illinoisilainen nainen on syytteessä pahoinpitelystä pannukakkuihin liittyneen selkkauksen vuoksi.

The Smoking Gun tietää kertoa, että Natasha West -niminen nainen jakoi Denny's-ravintolasta ostamiaan niin paljon kuin jaksat syödä -tarjoukseen liitettyjä pannukakkuja muillekin ihmisille pöydässään. Ravintolan tarjoilija joutui selittämään Westille, ettei hän voinut tehdä niin – ja tästäpä riemu repesi.

NBC Chicagon mukaan 27-vuotias West alkoi kiroilla ja heilutella nyrkkejään. Viranomaiset sanovat, että nyrkkien heiluttamisen tuoksinassa West löi juuri kyseistä tarjoilijaa, joka oli kertonut hänelle, ettei pannukakkujen jakaminen ollut sallittua. Tämän jälkeen West potki ovea lukuisia kertoja, ja lähti ravintolasta laskua maksamatta.

Naisen lähdön jälkeen ravintolapäällikkö soitti poliisit. He löysivät Westin autostaan ruokaseurueensa kanssa. Eräs kaveruksista maksoi laskun, ja West pidätettiin pahoinpitelystä ja omaisuudelle aiheutuneesta vahingosta.

Tee itse pannukakkusi! Katso ohje videolta:

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja