Mainos

Nainen sai ravintolassa jäätävän raivokohtauksen – syynä pannukakut

Pannukakkujen jakamisesta seurasi pahoinpitelysyyte.

Jotkut ottavat 'niin paljon kuin jaksat syödä' -tyyppiset buffetit vähän turhankin vakavasti. Illinoisilainen nainen on syytteessä pahoinpitelystä pannukakkuihin liittyneen selkkauksen vuoksi.

The Smoking Gun tietää kertoa, että Natasha West -niminen nainen jakoi Denny's-ravintolasta ostamiaan niin paljon kuin jaksat syödä -tarjoukseen liitettyjä pannukakkuja muillekin ihmisille pöydässään. Ravintolan tarjoilija joutui selittämään Westille, ettei hän voinut tehdä niin – ja tästäpä riemu repesi.

NBC Chicagon mukaan 27-vuotias West alkoi kiroilla ja heilutella nyrkkejään. Viranomaiset sanovat, että nyrkkien heiluttamisen tuoksinassa West löi juuri kyseistä tarjoilijaa, joka oli kertonut hänelle, ettei pannukakkujen jakaminen ollut sallittua. Tämän jälkeen West potki ovea lukuisia kertoja, ja lähti ravintolasta laskua maksamatta.

Naisen lähdön jälkeen ravintolapäällikkö soitti poliisit. He löysivät Westin autostaan ruokaseurueensa kanssa. Eräs kaveruksista maksoi laskun, ja West pidätettiin pahoinpitelystä ja omaisuudelle aiheutuneesta vahingosta.

Tee itse pannukakkusi! Katso ohje videolta:

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja