Ravintola veloitti juustoraasteesta – nainen purkaa pettymystään somessa: Oikein vai väärin?

3:29 Helsinkiläispäiväkodin lapset saivat ravintolaelämyksen: Maistuiko mustekalapasta?

Eräs nainen kertoo järkyttyneensä suuresti sen jälkeen, kun ravintola oli lisännyt hänen laskunsa loppusummaan pienen lisämaksun aterian päälle pyydetystä parmesaaniraasteesta.

Kuinka hyvin ravintolaruoka maistuu päiväkoti-ikäisille? Katso makutestin tulokset videolta. 

Somekeskustelua herättänyt tapahtumaketju sai alkunsa, kun ruokakirjailija Rosie Frenchin tilasi itselleen pasta-annoksen lontoolaisessa ravintolassa. Kun annos saapui pöytään, nainen pyysi saada hieman parmesaaniraastetta pastan päällä kruunatakseen ateriansa.

Pyyntöä esittäessään hän ei kuitenkaan ollut tietoinen siitä, että ravintola veloittaisi häneltä ylimääräisestä juustosta. Asia selvisi Frenchille vasta laskun saavuttua pöytään. 

Lisämaksua jopa pippurimyllyn käytöstä!

French jakoi Twitterissä kuvan ravintolalaskusta turhautuneen tekstin kera. Kuvasta selviää, että ravintola oli veloittanut parmesaanista puolitoista puntaa, eli noin 1,70 euroa.

– Siitä ei mainittu meille vaikea, tuskallisen ja hitaan raastamisen aikana, French kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Twiitti on herättänyt paljon keskustelua siitä, toimiko ravintola oikein vai väärin. Osa ihmisistä on intoutunut kommentoimaan omia kokemuksiaan erikoisista lisämaksuista. Eräs kommentoija kertoo ravintolan veloittaneen häntä haarukasta, jonka hän oli pyytänyt jakaakseen jälkiruoan vaimonsa kanssa. 

Useat henkilöt ovat kertoneet saaneensa lisämaksuja mausteista, kuten ketsupista ja pippurimyllyn käytöstä. 

Lähde: Independent

 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja