Mainos

Nainen lämmitti valmislasagnen ohjeiden mukaisesti – ei odottanut tätä näkyä

Nainen kaapi valmislasagnen lämmityksen jälkeen pois sulaneesta astiasta, kertoo 7NEWS.com.au.

Australialainen Kate osti supermarketketju Woolworthsista valmislasagnen, jonka ohjeissa kerrottiin, että aterian voisi lämmittää astiassaan uunissa.

Yllä olevalla videolla annetaan käytännönläheisiä vinkkejä uunin puhdistamiseen.

Kyseisen annoksen kohdalla neuvo ei näyttänyt pitävän paikkaansa. Kate jakoi Facebookissa kuvan, jossa lasagnea sisältävä astia on osin sulanut. Hän väittää noudattaneensa ruokapakkauksen ohjeita tarkasti.

Nainen ei kuitenkaan antanut epämiellyttävän käänteen pilata illallistaan, vaan kauhoi lasagnen pois astiasta ja söi ruoan.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Woolworthsin tiedottaja kertoo 7NEWS.com.au-uutissivustolle kaupan tutkivan asiaa. Tiedottaja pahoittelee , että asiakas joutui pettymään lasagneen.

Muovia voi liueta ruokaan lämmitettäessä 

News.com.au-sivuston mukaan Kate ei ole ainut, joka on pettynyt kyseiseen valmisruokaan. Eräs tuotetta ostanut kyseenalaistaa, onko oikein ohjeistaa lämmittämään muovilta vaikuttavaa astiaa uunissa.

Muovi saattaa sulaa uunissa, jolloin sitä voi myös valua ruokaan. Myös mikrossa muoviastioista saattaa irrota ruokaan kemikaaleja, minkä vuoksi mikrossa pitäisi lämmittää vain muoviastioita, joissa on merkintä mikroaaltouuninkestävyydestä. Myös naarmuuntuneiden muoviastioiden käyttöä tulee välttää.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja