Nainen haastoi ravintolaketjun oikeuteen – vaatii miljoonien korvauksia liian pienen annoksen vuoksi

kfc
Ravintolaketju KFC on haastettu oikeuteen harhaanjohtavan mainonnan vuoksi. Shutterstock

Amerikkalaisnainen on haastanut pikaruokaketju KFC:n oikeuteen harhaanjohtavan mainonnan vuoksi. 

Amerikkalainen Anna Wurtzburger on haastanut KFC-pikaruokaketjun oikeuteen, koska hänen tilaamansa annos oli pienempi kuin mainoskuvissa. 

KFC on tunnettu pahviämpäreissä myytävistä kana-annoksistaan ja nainen oli tilannut annoksen luullen voivansa ruokkia sillä koko perheensä. Mainoskuvissa pahviämpäri on kukkuroillaan kanaa, mutta todellisuudessa kanaa oli vain puolet ämpäristä. 

– Tulin kotiin ja ihmettelin, missä kana oikein oli! Luulin, että saisin siitä useamman aterian, hän kertoo NY Post -lehden haastattelussa. 

– He lupaavat annoksen ruokkivan koko perheen ja esittelevät ämpäriä, joka on täynnä kanaa, mutta todellisuudessa saat puolikkaan ämpärin! Se on harhaanjohtavaa mainontaa, eikä todellakaan ruoki koko perhettä – kananpalaset ovat pieniä!

Wurtzburger otti yhteyttä KFC-ravintolan päämajaan tehdäkseen valituksen, mutta ei ollut tyytyväinen yrityksen vastaukseen. Siispä 64-vuotias nainen palautti yrityksen tarjoamat ruokakupongit ja otti yhteyttä asianajajaan haastaen yrityksen oikeuteen – vaatimuksena on 20 miljoonan dollarin korvaus ja mainosten muuttaminen totuudenmukaiseksi. 

Ravintolaketju on kommentoinut vaadetta sanoen sen olevan "kohtuuton".  


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat