Mies haastoi pikaruokaravintolan oikeuteen – ei saanut veistä

shutterstock_326815325
Yhdysvaltalaismiehen lounastauko meni pahasti pieleen. Shutterstock

Yhdysvaltalainen mies haastoi pikaruokaravintolan oikeuteen, koska ei saanut annoksensa mukana veistä.

Mississippiläinen Paul Newton Jr. haastoi Popeyes-pikaruokaketjun oikeuteen, koska hän joutui syömään ruokansa käsin veitsen puuttuessa tilauksesta. Tämä oli syynä Newtonin mielestä siihen, että hän tukehtui suureen kananpalaan.

Newton tilasi kaksi kananrintaa, papuja ja riisiä. Ajettuaan toimistolle hän alkoi syödä annostaan autossa, mutta huomasi samalla, että hänelle oli annettu mukaan ainoastaan haarukka. Newtonin ainut mahdollisuus oli syödä kananrintaa käsin. Syöminen ei sujunut ongelmitta, vaan Newtonilla jäi kananpala jumiin kurkkuun. Hän joutui hätäleikkaukseen, jossa poistettiin jumiutunut kananpala.

Newton käskee pikaruokaravintoloita pakkaamaan aina tilauksen mukaan veitsen, jotta asiakas saa leikattua ruokansa sopiviin palasiin. Hän vaatii myös rahallista korvausta kokemastaan kivusta sekä sairaanhoitokuluista.

Eräs entinen Popeyes-ravintolan työntekijä on sitä mieltä, ettei ravintola ole vastuussa asiakkaan tukehtumisesta tässä tilanteessa. Työntekijän mielestä asiakkaan olisi pitänyt syödä ruokansa rauhallisemmin.

0:38

Lähde: Fox News

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja