Itsenäisyyspäivänä voi nauttia vaikkapa kotimaista kalaa.
Suomen kokkimaajoukkue on mukana juhlistamassa Suomen itsenäisyyttä, kun tasavallan presidentti pitää itsenäisyyspäivän juhlavastaanottonsa 6. joulukuuta. Kokkimaajoukkue osallistuu ruokatarjoilujen suunnitteluun ja toteutukseen.
– Kokkimaajoukkue käyttää kotimaisia raaka-aineita niin pitkälle kuin mahdollista. Kala on ehdottomasti yksi tärkeimmistä raaka-aineistamme. Kalojen kotimaisuus ja niiden takana olevat tarinat ovat asioita, joita haluamme aina nostaa esiin kansainvälisesti, kertoo kokkimaajoukkueen toiminnanjohtaja Jenni Bergström Pro Kala ry:n tiedotteessa.
Valmistaudu Linnan juhliin ja seuraa juhlahumua erikoislähetyksissä