Ammattilaiskokit kertovat Insider-sivustolla omat niksinsä pakastepizzan tuunaukseen.
Insider-sivusto kysyi ammattikokeilta, miten he tekevät pakastepizzasta kotitekoisen makuista. Kokeilta irtosi hyödyllisiä vinkkejä pakastepizzan tuunaukseen. Tässä muutama niistä.
Muista lämmittää uuni tarpeeksi kuumaksi
Kokki Amy Riolo muistuttaa, että on tärkeä odottaa uunin lämpeämistä, ennen kuin pizzan tyrkkää sisään. Muuten lopputulos saattaa olla osittain raaka ja vettynyt.
– Paistan aina pizzan tulikuumassa uunissa, joka on esilämmitetty, Riolo sanoo.
Käytä pizzakiveä tai paista pizza suoraan ritilän päällä
Parhaimman lopputuloksen saat, jos paistat pakastepizzan pizzakivellä tai uuninritilällä. Leivinpaperia ei tarvita
– Pizzakivi auttaa välttämään sitkeän lopputuloksen, varsinkin jos pakastepizzassa on paksu pohja. Lämmitä uuni pizzakivi jo valmiiksi sisällä, sanoo pizzakokkina työskennellyt Gretchen Holm.
Tuunaa täytteitä ennen tai jälkeen paiston
Voit myös tuunata pakastepizzasi täytteitä! Jos sinulla ei ole kiire, sulata pizza jääkaapissa ja päällystä uudelleen lempitäytteilläsi ja kastikkeillasi. Näin voit myös hyödyntää jääkaapista löytyvät yksittäiset kasvikset. Kasvikset voi toki lisätä myös jäiseen pizzaan.
