Näin Olli Rehn tekee kantarellikastikkeen: "Tulee yleensä aika hyvä"

Olli Rehn paljastaa keittiövinkkinsä 1:56 Olli Rehn paljastaa keittiövinkkinsä
Videolla Olli Rehn kertoo, miten kantarellikastikkeensa valmistaa.

Presidenttiehdokkaat kertovat suhteestaan ruoanlaittoon Mika Tommolan haastattelussa.

Vaaleihin Tommolan kanssa -sarjassa kevennyksistä tuttu Mika Tommola haastattelee presidenttiehdokkaat. Ohjelmassa ja sen kulisseissa ehdokkaat ovat kertoneet myös muun muassa omista jouluperinteistään sekä suhteestaan ruoanlaittoon.

Joulun alla MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen yhdeksi suosituimmaksi reseptiksi nousikin Olli Rehnin puolison Merja Rehnin imelletty perunalaatikko.

Olli Rehn kertoi ohjelman kulisseissa Mika Tommolalle myös omista ruoanlaittobravuureistaan. Rehn kertoi olevansa kesäisin grillimestari ja taitavansa erityisesti kantarellikastikkeen valmistuksen.

– Kantarellikastike, uudet perunat ja siihen medium miinus -pihvi, niin sillä pärjää aika hyvin, Rehn totesi ja kertoi vielä oman tapansa kastikkeen valmistukseen:

– Tulee yleensä aika hyvä. 

Kurkkaa yllä olevalta videolta, miten Olli Rehn kantarellikastikkeensa valmistaa.

 

Vaaleihin Tommolan kanssa -ohjelman kaikki jaksot nähtävissä MTV Katsomossa.

Tee MTV:n vaalikone tästä!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!