Näin grillimakkaroihin kannattaa tehdä viillot
Videolla esitellään kolme tapaa tehdä viillot grillimakkaroihin. Testaa nämä!
Grillimakkarat kuuluvat monen suomalaisen kesään ja juhannukseen. MTV Uutisten sivuilla kerrottiin aiemmin suomalaisten ahmivan vuosittain yli 20 miljoonaa kiloa grillimakkaraa.
Makkaroiden grillaamiseen liittyy monenlaisia valmistusniksejä, ja yksi näistä liittyy viiltojen tekemiseen.
Makkara-asiantuntijan mukaan viiltojen tekeminen ei ole mitenkään välttämätöntä, mutta tietyssä tilanteessa siitä voi olla hyötyä: jos laitat grilliin yhtä aikaa monta eri makkaralajiketta, erilaiset viillot auttavat sinua erottamaan makkarat toisistaan.
Miten makkarat sitten kannattaa viillellä? Esittelemme artikkelin yllä olevalla videolla kolme helppoa tapaa tehdä viillot makkaroihin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti