Myllyn Paras -tuotteista tuhansia reklamaatioita – kuluttajapalvelu täysin tukossa: "Emme ole koskaan kohdanneet samanlaista tapausta"

IMG_1400
Myllyn Parhaan pastatuotteita vedettiin kesäkuussa myynnistä, koska joistain pusseista löytyi metallinpalasia. Myllyn Paras

Valmistaja hukkuu tällä hetkellä reklamaatioihin koskien takaisinvedettyjä Myllyn Paras -pastatuotteita.

Metallipalojen takia markkinoilta vedetyistä Myllyn Paras -tuotteista on tehty niin paljon reklamaatioita, että kuluttajapalvelu on tukossa ja valitusten käsittely pitkittyy. Takaisinvedosta on tullut kyselyjä ja reklamaatioita lyhyessä ajassa tuhansittain, kertoo tuotteiden markkinoija Lantmännen Cerealia tiedotteessaan.

Kaikille reklamaation tehneille vastataan, mutta käsittelyssä saattaa kestää jopa muutamia kuukausia.

– Olemme pahoillamme tästä valitettavasta tapauksesta ja pyydämme kuluttajien ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Emme ole koskaan kohdanneet samanlaista tapausta tässä mittakaavassa, ja sen vuoksi teemme jatkuvasti töitä rekrytoidaksemme ja kouluttaaksemme uutta henkilökuntaa kuluttajapalveluumme, viestintäpäällikkö Emelie Bontesse de Filippis sanoo tiedotteessa.

Uutta henkilökuntaa kuluttajapalveluun

Kuluttajapalvelua on jo vahvistettu uudella henkilökunnalla. Seuraavien viikkojen aikana henkilökunta pyritään moninkertaistamaan.

Lantmännen Cerelia pyytää reklamaatioita tehneitä kuluttajia säilyttämään tuotteet pakkauksineen, kunnes heihin ollaan yhteydessä.

Myllyn Paras veti markkinoilta kesäkuun puolessavälissä suuren määrän pastatuotteita, jotka saattoivat sisältää pieniä metallinpalasia. Metallinpaloja päätyi pastatuotteisiin rikkoutuneen linjaston takia, Lantmännen Cerelia kertoo tiedotteessa.

Takaisinveto koskee erilaisia Myllyn Paras -pastatuotteita, joiden parasta ennen -päiväys on välillä 15.5.2025–11.6.2025. Lisäksi takaisinvedon piirin kuuluu Täysjyvä Fusilli Makaroni, jonka parasta ennen -päivä on 9.6.2024. Tarvittavat tiedot reklamaation tekemiseen löytyvät Myllyn Paras -verkkosivuilta.

Katso myös video: Liha-makaronilaatikkoa halvemmalla! Korvaa jauheliha tällä lihatuotteella 

Liha-makaronilaatikkoa halvemmalla! Korvaa jauheliha tällä lihatuotteella – testasimme säästövinkin 2:34
Testasimme säästövinkin.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!