Älä syö! Näissä kastikkeissa bakteeririski: "Voi aiheuttaa pahoinvointia ja oksentelua"
Paulig tiedottaa juustokastikkeiden takaisinvedosta.
Pauligin omistaman Santa Maria -brändin juustokastikkeita vedetään takaisin ruokaturvallisuusriskin vuoksi, yhtiöstä tiedotetaan.
Takaisinveto koskee kaikkia Cheddar Cheese Sauce (3000 g) -tuotteita, joiden parasta ennen -päiväys on välillä 1.6.2024–31.8.2024 sekä Dip Nacho Cheese Style (250 g) -tuotteita, joiden parasta ennen -päiväys on välillä 1.6.2025–31.8.2025.
"Voi aiheuttaa pahoinvointia ja oksentelua"
Tuotteita vedetään takaisin, koska yksittäisessä juustokastikkeen tuotantoerässä on vahvistettu bakteerihavainto. Kaikki tuotantoerät vedetään näin ollen takaisin varotoimenpiteenä.
– Bakteeri voi aiheuttaa pahoinvointia ja oksentelua. Mikäli oireita ilmenee, ne menevät yleensä ohi 24 tunnin kuluessa, Pauligilta kerrotaan tiedotteessa.
Ruokamyrkytyksiä ei yrityksen mukaan ole tähän mennessä ilmoitettu.
Takaisinvedettäviä tuotteita ostaneiden kuluttajien ei tule käyttää tuotteita ja heitä pyydetään ottamaan yhteyttä Pauligin kuluttajapalveluun korvauspyyntöä varten. Paulig on ollut yhteydessä tuotteen toimittajaan varmistaakseen riittävät toimenpiteet, ettei vastaavaa tapahdu jatkossa.
Katso myös video: Näin teet ylijääneistä tortilloista nacholastuja!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa