Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Muista tämä seikka, kun grillaat halloumia – ”muuten on pian fondue grillissä”

7:38Halloumhodarit
Julkaistu 17.06.2018 14:03

Laura Matilainen

laura.matilainen@mtv.fi

Kokki Teresa Välimäki muistutti Makujen aamu-ohjelmassa asioista, jotka kannattaa ottaa huomioon halloumi-juustoa grillatessa.

Halloumi-juusto on monipuolinen grilliherkku, joka sopii erinomaisesti niin salaatteihin kuin hodareiden ja burgereiden täytteeksi. Herkullinen lopputulos syntyy, kunhan kiinnität huomiota muutamaan tärkeään seikkaan.

Juustoa ei saa pitää grillissä liian pitkään

Yksi tärkeimmistä seikoista Välimäen mukaan on se, että grilli lämmitetään todella kuumaksi. 

– Grillin tulee olla todella kuuma, koska juustoa ei voi grillata kovin kauaa. Muuten on pian fondue grillissä, Teresa Välimäki kertoo ohjelmassa.

Juustopalat tulee nostaa nopeasti grilliin, jonka jälkeen grillin kansi suljetaan muutamaksi sekunniksi. 

Artikkelin alusta löytyvällä videolla Välimäki näyttää, kuinka halloumit kannattaa oikein grillata. 

Reseptin ohjelmassa valmistettuihin halloumihodareihin ja marinoituun raparperiin löydät täältä. 

Lisää aiheesta:

Jari-Jukka ylistää vartissa mureaksi kypsyvää grillilihaa: "Kuin pekonia, mutta parempaa"Tiesitkö tätä halloumijuustosta? Yleinen grillaustapa onkin aivan vääräTässäkö kesän monipuolisin grilliruoka? Näppärät valmistusvinkit takaavat onnistuneen lopputuloksenHellapoliisi vinkkaa täydellisen burgeripihvin salaisuuden: Tee näin aina tuntia ennen kypsennystä! Teresa Välimäki paljastaa maailman helpomman grillikastikkeen reseptin – tarvitset vain sitruunan!Suomalaiskokki suosittelee: Tämä juusto on täydellistä grillattavaa!
JuustoGrilliMakujen aamuMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Juusto
  • 30.8.08:01
    Espanja

    Tällaista on maailman kallein homejuusto – kypsytetty kosteissa luolissa

  • 18.8.18:45
    Ruoka

    Joko testasit kahden ainesosan "pikajuuston"? Jennin älynväläyksestä hitti

  • 4.8.09:32
    Ruoka

    Miksi juuston pintaan ilmestyy valkoisia pilkkuja? Tästä on kyse

  • 9.7.09:48
    Raha

    Maailman kallein juusto myytiin 36 000 eurolla

  • 3.7.15:09
    Ruoka

    Oletko hoksannut tehdä näin fetalle? Hittilisuke lähes kaikelle