Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Halloumihodarit, marinoitua raparperia, valkosipuli-hernehummus

7:38Halloumhodarit
Julkaistu 14.06.2018 07:20

MTV LIFESTYLE

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

4 annosta

  • 8 hot dog- sämpylää (Vaasan)
  • 2 pkt halloumia

Marinoitu raparperi

  • 0,5 l raparperia ohuina viipaleina
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl vettä
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • kourallinen hienonnettua basilikaa

Valkosipuli-hernehummus

  • 200 g pakasteherneitä
  • 200 g kikherneitä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl tahinia
  • ½-1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 1 dl oliiviöljyä
  • ripaus suolaa ja mustapippuria
  • vettä tarvittaessa

Valmistusohje

Valmista ensin raparperi. Kääntele kaikki ainekset keskenään kulhossa ja jätä maustumaan.

Mittaa tehosekoittimen kulhoon kaikki hummuksen ainekset ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Notkista hummusta öljyllä tai vedellä, jotta saat sopivan paksuisen hummuksen. Hodarin välissä hummus saa olla melko notkeaa.

Leikkaa halloumi pitkittäin paksuiksi tangoiksi. Grillaa tangot kuumassa grillissä välillä käännellen. Lämmitä hot dog sämpylät. Täytä ne raparperilla, hummuksella ja halloumilla ja nauti heti.

Huomenta Suomen Makujen aamu -ohjelmassa valmistettiin Teresa Välimäen johdolla astetta kesäisempiä grillihodareita. Nämä hodarit kätkevät sisäänsä grillattua halloumi-juustoa, marinoitua raparperia ja herneistä pyöräytettyä hummusta.

MakujenamuhodariMTV

Lisää aiheesta:

Broileri-melonisalaattiGrillattua halloumijuustoa hunajawokattujen vihannesten keraKikhernecurry riisin ja jogurtin keraHalloumi-burgeritEntrecôte snacksKaritsan karetta ja paistettuja perunoita, chimichurria ja aiolia
Makujen aamuHuomenta SuomiGrillausRaparperiPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Makujen aamu
  • 03.04.201909:00
    Huomenta Suomi

    Makujen aamu: Seesami-broilerinugetit, teriyaki-juureksia ja mangomajoneesia

  • 27.03.201909:00
    Quesadillat

    Makujen aamu: Quesadillat maissisalaatilla ja avokado-jogurttikastikkeella

  • 20.03.201909:00
    Lohikeitto

    Makujen aamu: Ponzulla maustettu lohikeitto

  • 13.03.201909:25
    Broileri

    Makujen aamu: Ponzu-marinoitua broileria ja paahdettuja kasviksia pellillä

  • 20.06.201807:16
    Huomenta Suomi

    Vuohenjuusto-munakoisoburgeri, grillattuja kasviksia ja harissakastiketta