MTV testasi Burger Kingin mustan uutuushampurilaisen – hitti vai huti?

Musta Whopper Burger King halloween
MTV

Miltä maistuu Burger Kingin uutuustuote, mustaksi värjätty burgeri? Katso videolta makuraadin arvio.

MTV:n Makuja.fi -ruokasivusto kertoi torstaina Burger Kingin erikoisesta uutuudesta, mustaksi värjätystä halloween-hampurilaisesta. Mustaa burgeria on aiemmin myyty pikaruokaketjun toimipisteissä muualla maailmassa, mutta nyt se rantautui ensi kerran Suomeen. 

Älä säikähdä: Mustalla burgerilla on myös pieni sivuvaikutus. Sämpylöiden sisältämä kasvihiili saattaa värjätä syöjän ulosteen vihreäksi. 

Musta hampurilaissämpylä on maustettu barbequekastikkeella ja savuaromilla. Tavallisesta Whopper-hampurilaisesta poiketen tämä burgeri sisältää juustoa ja makeaa erikoiskastiketta. Hampurilaissämpylän mustan värin lähteenä on käytetty muun muassa lakritsimakeisista tuttua luonnollista kasvihiiltä.

Katso yllä näkyvältä videolta, minkälaisen tuomion uutuusburgeri sai. 


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.