Hampurilaisia kotiovelle? Hesburgerista voi tilata nyt ruokaa kotiinkuljetuksella

hesburger hampurilainen
Hesburger alkaa toimittaa tuotteitaan kotiovelle.

Hampurilaisaterian saa nyt tilattua kotiovelle.

Jos olet joskus haaveillut perinteisestä hampurilaisateriasta kotiin kuljetettuna, se on nyt mahdollista. Pikaruoan ystävät ilahtunevat kuullessaan, että Hesburger aloittaa yhteistyön kotiinkuljetuspalvelu Foodoran kanssa.

Pikaruokaravintolan tuotteita saa tilattua valikoiduista Hesburgereista Helsingissä, Espoossa, Turussa ja Tampereella. Ruokaa voi tilata Android- ja iOS-sovelluksella tai Foodoran nettisivujen kautta. Ruokalähetit tuovat aterian kohteeseen.

– Lähdimme tähän yhteistyöhön Foodoran kanssa, koska meillä on ulkomailta hyviä kokemuksia kotiinkuljetuksesta. Odotamme mielenkiinnolla, millaisia tuloksia saamme aikaan Suomessa, toteaa Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti tiedotteessa.

Oletettavaa on, että ainakin Kerrosateria tulee olemaan suomalaisten tekemien tilausten joukossa.

– Hesburgerin myydyin hampurilainen on kerroshampurilainen, jonka suosion salaisuus on yksinkertaisesti maku. Muita vakiovalikoiman suosikkeja ovat Megahampurilainen ja juustohampurilainen, Vuoti kertoi Makuja.fille vuonna 2015.

Lähde: Hesburger

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.