MTV maistoi Coca-Colan uskaliasta uutuusmakua – tällaisen tuomion maailmalla kohuttu juoma sai: ”Joulupöydässä voisi mennä kaupaksi”

shutterstock_386976025
Kanelinen uutuusmaku jakoi mielipiteitä. Shutterstock

Makuraatimme kuvaili kanelinmakuista Coca-Colaa hämmentäväksi makuyhdistelmäksi, jota peruskolan ystävät voivat huoletta juoda pahimpaan janoonsa. 

Uutisoimme lokakuussa Coca-Colan tuovan brittimarkkinoille kanelinmakuisen Coca-Cola Zero -juoman, jota on saatavilla vain vuoden loppuun saakka. Yhtiön mukaan maku tehtiin yksinkertaisesti siksi, että ihmiset rakastavat kanelia.

Mutta rakastavatko ihmiset kanelia niin paljoa, että he haluaisivat juoda sitä kolan joukossa? Me otimme siitä selvää.

Miltä kanelinen uutuus maistui? 

MTV:n Makuja-toimitus sai käsiinsä pullon tätä maailmalla kohuttua jouluista uutuutta, ja mielipiteet tästä juomasta vaihtelivat suuntaan jos toiseen. Moni juomaa maistanut raatilainen kommentoi kanelin maistuvan juomassa vähemmän kuin pullo antoi ymmärtää. 

”Aika saman tyyppinen kuin normaali cola, mutta kanelin jälkimaku jää suuhun. Ihan ok, mutta ei mikään tajunnan räjäyttävä elämys.”

”Miedon kanelin tuoksun voi heti huomata haistaessa. Maistaessakin kaneli on siellä, mutta ei kovin voimakkaana. En tajunnut heti mausta, että tämä on zero-cokis! Pieni, kiva jouluinen vivahde tätä juodessa tulee, mutta ei ole kyllä merkittävää makueroa tavalliseen colaan verrattuna.”

Mutta mihin tilanteisiin kanelikola oikein sopii? Raatilaisten mukaan uutuutta voi kokeilla nauttia niin joulupöydässä kuin tavallisen Coca-Colan himoon.

”Ei varsinaisesti huono, mutta vaikea kuvitella, että joisin tätä tavallisen kokiksen sijaan. Varmaankin joulupöydässä voisi mennä kaupaksi. Tuo hieman mieleen ruotsalaisten julmustin.”

”Kaneli ei tässä ainakaan tuoksu lainkaan minun mielestäni. Ihan kokikselta tuoksuu. Ensimaistelulla maistuukin ihan kokikselta, mutta aivan hienonhienoinen kanelinmaku on taka-alalla havaittavissa. Se on kuitenkin niin minimaalinen, että peruskokiksen ystävä voi uskoakseni juoda tätä aivan huoletta pahimpaan janoonsa.”

"Todellisen joulunystävän kola."

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat