Nannan vinkillä sienirisotosta tulee entistäkin parempaa.
Loppukesästä ja syksyllä herkutellaan monenlaisilla sieniruoilla ja yksi ehdoton klassikko on tietysti sienirisotto. MTV:n Makujen aamu -ohjelmassa aiemmin kokannut, Kaikki äitini reseptit -blogin Nanna Rintala vinkkaa nyt, miten tästä klassikkoruokalajista saa erityisen hyvää.
Nannan mukaan sienirisoton valmistamisessa kannattaa itse asiassa oikaista.
– Vinkki on niin yksinkertainen, että jäät ihmettelemään, miksi et ole tehnyt näin aina, Nanna kirjoittaa blogissaan.
Lue myös: Tämä tiedetään nyt syksyn sienisadosta
Älä paista sieniä pannulla
Nanna mukaan suurin osa tekee sienirisoton niin, että paistaa sienet erikseen pannulla, jonka jälkeen paistetut sienet lisätään risoton joukkoon.
– Ei todellakaan kannattaisi! Nanna toteaa MTV Uutisille.
Sienirisotosta tulee Nannan mukaan "ihan ylivoimaisen hyvää", kun lisää pilkotut sienet raakana mukaan heti riisin ja viinin jälkeen.

