1:05

Miten sinä paistat kananmunan pannulla? Simppelistä niksistä tuli kunnon munahitti

Oletko jo kuullut pilvimunasta? Munanikseistään tunnettu TikTok-käyttäjä jakoi videoniksin hittimunan helposta valmistustavasta. 

Videolla: Testaa myös grillikokki-Jonin hauskaa makkaramunaa!

Pilvimunat ovat tuttu juttu jo muutaman vuoden takaa. Idea on vaahdottaa kananmunan valkuainen, jotta se paistuu pilvimäiseksi hattaraksi keltuaisen ympärille. Monissa pilvimunaresepteissä kananmunan valkuainen ja keltuainen erotellaan ensin, jonka jälkeen valkuainen vaahdotetaan ja koko komeus paistetaan uunissa 

Tuoreella hittivideolla näytetään, miten pilvimunat valmistuvat superhelposti myös pannulla. Munavideoistaan tunnetun TikTok-käyttäjä Ivycherin tapa valmistaa pilvimunat on simppeli: valkuaisia ja keltuaisia ei erotella, vaan valkuainen vatkataan keltuaisen vieressä. Tämän jälkeen kanamuna paistetaan pannulla.

Jos video ei näy, katso se täältä

Tämän metodin etu on se, että munan saa paistettua nopeasti, eikä tarvitse pelätä keltuaisen hajoamista, toisin kuin valkuaisen ja keltuaisen erottelussa. Ivycherin niksi on kerännyt TikTokissa jo yli 3,3 miljoonaa katselukertaa.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja