Mitä suosikkijäätelösi kertoo luonteestasi? Lue hauska analyysi!

Pariskunta jäätelöllä
Osaatko arvata mitä jäätelövalintasi kertoo sinusta? Shutterstock

Jotkut ottavat aina samaa makua, toiset haluavat aina maistaa jotain uutta. Jäätelömaun valinta saattaa kertoa jotain persoonastasi! Lue hauskat luonneanalyysit jäätelömakujen takana.

Vanilja

Vaniljaa rakastavat ovat kilttejä ja luotettavia. Heillä ei ole tarvetta lähteä seikkailemaan vieraiden makujen pariin. Ystävät tuntevat tämän henkilön lojaalina ja luottamuksen arvoisena kaverina. Vaniljan ystävät ovat onnellisia elämän yksinkertaisista ja pienistä nautinnoista. He eivät tavoittele kuuta taivaalta.

Suklaa

Jos lempijäätelömakusi on suklaa, olet luultavasti äärimmäisen sensuelli ja intohimoinen ihminen. Pidät paljon nautiskelusta, etkä epäröi hemmotella itseäsi kun siltä tuntuu. Suklaan ystävät osaavat elää hetkessä murehtimatta huomisesta.

Mansikka

Olet kaikkien mielestä todella suloinen tyyppi. Säteilet lähipiiriisi positiivista energiaa, mutta et tee itsestäsi suurta numeroa. Kiinnität huomiota pieniin, kauniisiin asioihin, joita muut eivät välttämättä huomaa. Et ota mitään itsestäänselvyytenä.

Vanhan ajan vanilja

Arvostat hienostunutta elämäntyyliä. Sinusta on ihan sopivaa panostaa rahallisesti materiaan, joka tekee sinut onnelliseksi. Säilytät malttisi ja tasapainosi painostavissa tilanteissa.

Minttusuklaa

Minttujäätelön suosijat ovat aina suosituimpia tyyppejä huoneessa. He seuraavat trendejä ja ovat usein edelläkävijöitä. Siksi he saattavat valita kauden trendikkäimmän jäätelön, kuten jogurttijäädykkeen, todellisen suosikkinsa sijasta. Minttujäätelöihmisillä on kuitenkin myös herkkä puoli, jonka vain harvat ja valitut saavat nähdä.

Pekaanipähkinä

Elät intohimoista elämää, mutta et yhtä näyttävästi, kuin suklaan ystävät. Arvostat perinteitä, mutta välillä löydät itsesi rappiotilasta. Olet hieman erakkoluontoinen, mutta et epäsosiaalisella tavalla. Nautit vain paljon yksinään puuhailusta ja luovuudesta.

Jäätelö, jossa on suklaata, pähkinää, karamellia ja mielellään vielä vaahtokarkkia

Olet vähän kompleksinen henkilö, joka ei tyydy vähään. Etsit koko ajan jotain jännittävää ja uutta. Ystäväsi tietävät, että kun sinä olet paikalla, meno on takuulla hauskaa. Maalisi ovat korkealla elämässä.

Jäätelö, jossa on mukana taikinahippuja

Jos lempijäätelössäsi on mukana taikinahippuja, sinulla on luultavasti äärimmäinen hoivavietti. Pidät hyvää huolta perheestäsi ja lemmikeistäsi. Kukaan ei jää paitsi hellästä avustasi. Arvomaailmasi on perinteinen ja perhekeskeinen.

Kahvijäätelö

Olet järkyttävän itsepäinen kaveri, se on varmaa. Et pelkää riskien ottamista, ja saat useimmiten haluamasi. Olet myös todella käytännöllinen. Et jaksa viettää aikaa typerien tai hassuttelevien ihmisten kanssa. Osaat kyllä olla leikkisä, mutta vain harvat ymmärtävät erikoista huumoriasi. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!