Mitä mieltä olet tästä kakusta? Metsästysteemainen sulhaskakku lytättiin somessa: "Ei, ehdottomasti ei"

0:21 Mikä näistä banaaneista on oikeasti kakku?

Kuva metsästysteemaisesta kakusta leviää sosiaalisessa mediassa ja on saanut Redditin kommentoijat villiintymään. 

Videolla suomalaisen Neean leipoma banaanikakku, jota ihasteltiin sosiaalisessa mediassa. Mikä videon banaaneista on oikeasti kakku? 

Kakkua koristaa syötävä peura, kivääri sekä haulikon panoksen kuoria. Kaiken kruunaa hääpukuinen morsian, joka raahaa maastoasuun pukeutunutta sulhasta perässään kuin saalista. Kakun kyljessä lukee: "Jahti on ohi".

Kuvan Redditiin postannut käyttäjä kommentoi kuvan yhteydessä: 

– Ei, ehdottomasti ei. 

"Sulhanen näyttää kuolleelta"

Suurin osa kommentoijista ei pitänyt kakun koristeluja kovinkaan hauskana. Moni huomautti, että sulhanen näyttää kakussa kuolleelta. Kyseessä ei kuitenkaan ole parin varsinainen hääkakku, vaan Groom’s cake eli sulhaskakku, joka yleensä koristellaan sulhasen mieltymysten tai harrastusten mukaisesti.  Moni kommentoija erehtyi luulemaan kakkua viralliseksi hääkakuksi. 

– Huono idea, mutta hyvin toteutettu. Ei kuitenkaan hyvä hääkakuksi, eräs kommentoija kirjoitti. 

– Olisi hauskaa, jos sekä morsian että sulhanen olisivat saaneet osuman vaikkapa Amorin nuolesta, mutta tämä "morsian murhaa sulhasen" -idea ei toimi, toinen kommentoija arvioi. 

Osa kommentoijista kertoo taas tulkinneensa kakun idean niin, että sulhanen on harrastuksensa parissa metsällä ja morsian joutuu raahaamaan hänet häihin. 

Kakun tehneen leipomon omistaja kertoi Fox Newsille, että kyseessä ei ollut parin oikea hääkakku, vaan sulhaskakku, joka on usein rennommin toteutettu. Leipomon omistajan mukaan metsästysteema on hyvin yleinen. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja