Mitä eroa on salamilla ja pepperonilla?

Mitä eroa on salamilla ja pepperonilla? Selvitimme! 1:58 Mitä eroa on salamilla ja pepperonilla? Selvitimme!
KATSO VIDEO: Asiantuntija kertoo salamin ja pepperonin eron.

Sekä ruokakauppojen hyllyistä että pizzerioiden täytevaihtoehdoista löytyy usein sekä salamia että pepperonia. Mitä eroa näillä kahdella tuotteella todellisuudessa on?

Suolaiset kestomakkarat ovat suomalaisille tuttuja monissa eri muodoissa. Meetvurstin tuntevat kaikki ja esimerkiksi pizzerioissa tarjolla on usein salami- tai pepperonipizzaa. 

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, mitä eroa samankaltaisilla makkaroilla, salamilla ja pepperonilla oikeastaan on? Selvitimme maaliskuussa Helsingin Messukeskuksessa järjestetyillä ruoka- ja juoma-alan Gastro-messuilla, miten italialainen salami ja italialais-yhdysvaltalainen pepperoni toisistaan eroavat.

Katso videolta makkara-asiantuntijan vastaus salamin ja pepperonin eroon. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.