McDonald’sin kasvishampurilaisen sisältä paljastui lihaisa yllätys – Elin järkyttyi: ”Aivan kuin joku olisi halunnut piruilla kanssani”

Kasvishampurilaisen sisältä löytynyt pekoniviipale sai ruotsalaisnaisen tolaltaan. Pikaruokaketju on pahoitellut tapahtunutta.

Tiedätkö, kuinka hampurilaissämpylät valmistetaan? Katso hampurilaissämpylöiden mielenkiintoinen matka videolta. 

Juhannuksen vietosta kotimatkalla ollut 34-vuotias Elin Abrahamsson perheineen päätti poiketa syömään matkan varrella sijainneeseen McDonald’s-ravintolaan. Kasvissyöjänä Elin tilasi luonnollisesti listalta kasvisvaihtoehdon, joka ei kuitenkaan vastannut lainkaan odotuksia.

– Kun avasin hampurilaisen, sen sisältä paljastui pekonia. En syö lihaa, olen ollut kasvissyöjä viisitoistavuotiaasta, joten petyin todella. Olin supernälkäinen ja todella väsynyt. Se tuntui vitsiltä; kasvishampurilainen ylimääräisellä pekonilla, Elin kuvailee tilannetta.

Elinin perhe ehdotti, että nainen olisi palauttanut ruoan keittiöön, mutta hän ei itse kokenut sitä vaivan arvoiseksi. Pelkkä hampurilaisen tuoksu sai naisen tuntemaan vastenmielisyyttä kaikki ravintolan ruokia kohtaan.

Pikaruokaketju on pahoitellut tilannetta

Elin avautui epäonnistuneesta ravintolakokemuksestaan Instagram-tilillään.

– Olin niin pettynyt ja vihainen kuin nälkäisenä vain voi olla. En voi väittää, että joku olisi tehnyt sen tahallaan, mutta juuri tuolloin minusta tuntui siltä, aivan kuin joku olisi halunnut piruilla kanssani.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pikaruokaketju otti Eliniin yhteyttä Instagramissa ja pahoitteli tapahtunutta. McDonald’sin franchising-edustaja Ulf Ternströmin mukaan ei ole olemassa suoraa selitystä sille, miten pekoni oli päätynyt kasvishampurilaisen väliin. 

Vastaavissa tapauksissa Ternström kehottaa asiakkaita ottamaan aina yhteyttä ravintolan henkilökuntaan, jotta tilanne saataisiin selvitettyä mahdollisimman nopeasti.

Lähde: Aftonbladet

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja