Paahdetut vaahtokarkit ovat täydellinen nuotioherkku, mutta millainen on vaahtokarkin optimaalinen paahtoaste? Siitä väännetään nyt sosiaalisessa mediassa.
Vaahtokarkin paahtaminen on taitolaji. Liian pikainen paahtaminen jättää karkin sisuksen raa'aksi, mutta tummempaa pintaa tavoitellessa käristymisen riski on suuri.
Toki täydellisen vaahtokarkin paahtoaste on myös mielipidekysymys. Se ei silti estä sitä, ettei optimaalisesta vaahtokarkin paahtoasteesta voisi vääntää kättä sosiaalisessa mediassa.
Twitterissä ollaan nimittäin haettu sitä yhtä oikeaa paahtoastetta sokerisille herkuille.
Keskustelusta käy ilmi, että moni syö vaahtokarkkinsa mieluummin kunnolla ruskistettuna kuin kalvakkana.
Hiilenmustat vaahtokarkit eivät innostaneet
Twitter-käyttäjä Yashar Ali jakoi pikaviestipalvelussa kuvan kymmenestä eriasteisesti paahdetusta vaahtokarkista. Kuvan yhteydessä hän nimesi keskimmäiset paahtoasteet parhaiksi.
Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.
