Minkä buffetin valitsisit? Viking Linen, Tallink Siljan ja Eckerö Linen joulubuffetit testissä – tätä kaikkea on tarjolla

Testasimme Viking Linen, Tallink Siljan ja Eckerö Linen joulubuffetit – minkä näistä itse valitsisit? 10:17 Testasimme Viking Linen, Tallink Siljan ja Eckerö Linen joulubuffetit – minkä näistä itse valitsisit?
KATSO VIDEO: Testasimme eri laivayhtiöiden joulubuffetit. Tällaista ruokaa on tarjolla!

Pääsimme testaamaan Viking Linen, Tallink Siljan ja Eckerö Linen joulubuffetien antimet laivayhtiöiden yhteisellä lehdistömatkalla. Kurkkaa videolta, millaista ruokaa eri buffeteissa on tarjolla, ja valitse oma suosikkisi!

Testasimme kolmen eri laivayhtiön joulunajan buffetit ja vertailimme niitä keskenään.

Viking Linen joulubuffetissa satsataan laatuun sekä esillepanoon, ja valikoimasta löytyy tuttuja pohjoismaalaisia makuja. Tallink Siljan laivojen joulubuffet tarjoaa puolestaan herkkuja niin suomalaisesta, ruotsalaisesta, virolaisesta kuin slaavilaisesta keittiöstä, ja jopa 40 prosenttia ruokavalikoimasta on vegaanista. Eckerö Line on kattanut sen sijaan juhlapöydän perinteisen joulupöydän tilalle ja buffetista löytyy klassikoita moneen makuun.

Joulubuffetin hinta laivoilla?

Buffetien valikoimat ja hinnat vaihtelevat hieman muun muassa sen perusteella, mistä laivayhtiön laivasta on kyse. Esimerkiksi yön yli Ruotsiin tai Tallinnaan seilaavilla laivoilla on lähtökohtaisesti laajemmat buffetvalikoimat kuin Tallinnan lautoilla, ja se luonnollisesti näkyy myös hinnassa.

Viking Line, Viking Grace

Tallink Silja, Baltic Queen

Eckerö Line, Finlandia

Buffetin hinta aikuiselta, ennakkoon ostettuna

ma-to 41 €

pe-su 42 €

40 €

35 €

Buffetin hinta aikuiselta, paikan päältä 

ma-to 43 €

pe-su 44 €

44 €

37€

Muut yhtiön laivat

Gabriella to-la 45 €/47 €

Viking Xprs illallinen la-su 29 € / 33 €

Silja Serenade ja Silja Symphony 47 € / 51 €

Star ja Megastar 29 € / 32 €

-

Katso videolta jutun yltä, millaista ruokaa joulubuffeteissa on tarjolla!


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat