Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Milloin söit viimeksi? Legendaarinen jauheliharuoka on tuttu kouluruokalasta ja eineshyllystä – helppo valmistaa!

Milloin söit kebakkoja viimeksi?
Milloin söit kebakkoja viimeksi?Shutterstock
Julkaistu 27.06.2021 17:59

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Moni suomalainen muistaa tämän legendaarisen jauheliharuoan kouluajoilta tai kaupan eineshyllystä. Milloin sinä söit viimeksi kebakkoja?

Kun perisuomalainen jauheliharuoka kohtaa turkkilaisen kebabin, saadaan pitkulainen herkku nimeltä kebakot! Kebakot ovatkin kaikessa yksinkertaisuudessaan kuin lihapullia kebabvartaassa.

Kebakot tai kepakot voidaan valmistaa perinteisten lihapullien ohjeella, mutta ruokalaji voidaan maustaa myös hieman tavallista jauheliharuokaa eksoottisemmin.

Jos haluat kebakoista hieman kevyempiä, käytä naudanjauhelihan sijaan broilerinjauhelihaa.

Nappaa ohje: Jauhelihakebakot ja pekoni-kantarellilisäke

Lue myös: Minna Kuukan nerokas kokkauskikka – moni ei ole hoksannut korppujauhojen korviketta: "Löytyy vaikka mitä makuvaihtoehtoja"

Kesäuusinta: Juttu on julkaistu alun perin vuonna 2017.

Lisää aiheesta:

Mitä tehdä jauhelihasta? Viisi helppoa arkiruokaa, jotka maistuvat koko perheelleSuperhelppo ja kevyt arkiruoka jauhelihasta! Tämä hittisapuska valmistuu vartissaTässä on superhelppo ja kevyt arkiruoka jauhelihasta! Testaa vartissa valmistuva hittiJätä jauhelihat ostamatta – kun olet maistanut Katin makaronilaatikkoa, et kaipaa muuta: "Mehevä ja helppotekoinen"Legendaarinen ja helppo jauheliharuoka – muistatko sinä vielä kouluruokalasta tai kaupan eineshyllystä?Legendaarinen ja helppo jauheliharuoka – muistatko vielä kouluruokalasta tai eineshyllystä?
RuokaRuoanlaittoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • Eilen16:59
    Juomat

    "Olutsekoilulle" stoppi: Vanha suosikki on taas hitti

  • Eilen13:38
    Ruoanlaitto

    Täydellisen meheviä broilerinfileitä: "Paras tapa valmistaa"

  • Eilen08:22
    Kahvi

    Kahvissa piilee yllättävä terveyspommi: "Moni ei hyödynnä"

  • 2.11.17:44
    Huomenta Suomi

    Erikoinen suolakurkku hämmensi suorassa lähetyksessä – mikä on suolakurkun ja maustekurkun ero?

  • 2.11.09:42
    Sikke Sumari

    Sikke Sumarilta tärkeä muistutus oliiviöljyn käytöstä: "Mitä ne ihmiset luulevat?"