Kovalla ja määrätietoisella työllä ansaitut Michelin-tähdet ovat merkittävä tunnustus paitsi ravintolalle, myös koko Suomen brändille.
Maanantai-iltana 18.2.2019 Suomeen saatiin kuudes Michelin-ravintola, kun ravintola Palace nousi uusien tähtiravintoloiden joukkoon. Huomenta Suomen lähetyksessä keskusteltiin Michelin-tähdistä ja niiden merkityksestä Palacen keittiömestari Eero Vottosen ja Olon keittiöpäällikkö Tuomas Vierelän kanssa.
Michelin-tähti ei tule helpolla, vaan se vaatii ravintolalta ja sen henkilökunnalta paljon. Mikä on Michelin-tähden resepti, Eero Vottonen?
– Työ. Se on kova työ, mitä sen eteen tehdään joka päivä. Täytyy olla selkeä visio mikä tuote ja kokonaiselämys tulee olemaan. Käytännössä pyritään parantamaan joka päivä päivittäistä tekemistä, Vottonen toteaa.
