Hans Välimäki jättää ravintola Palacen kahden vuoden työrupeaman jälkeen –"koen tässä kohtaa työni tulleen tehdyksi"

15:21 Päivän vieras: Hans Välimäki

Kokki Hans Välimäki kertoo jättävänsä Palace-ravintolan lähes kahden vuoden työrupeaman jälkeen.

VIDEO: Hans Välimäki puhui aiemmin tänä vuonna urastaan Huomenta Suomen lähetyksessä.

Viime vuoden puolella iloittiin ravintola Palacen näyttävästä paluusta, kun huippukokki Hans Välimäki kertoi ottavansa ohjat ravintola Palacen pyörittämisestä Michelin-tähdet kirkkaana mielessä pitäen. Nyt kahden vuoden työrupeaman jälkeen Välimäki on ilmoittanut lähtevänsä ravintola Palacesta.

Syynä lähtöön ovat Välimäen mukaan yhä enemmän aikaa vievät omat projektit. 

– Tunnen kaihoa ja hieman surumielisyyttäkin siitä, että päädyin lopettamaan omalta osaltani lähes kaksi vuotta kestäneen Palacen taipaleeni. Ei ole lainkaan helppoa käynnistää ravintolaa nollasta, varsinkin, kun paikka itsessään on instituutio, johon kohdistui paljon odotuksia, Välimäki kertoo.

Palacelta on lupa odottaa suuria

Välimäki kertoo olevansa iloinen saatuaan työskennellä muutaman vuoden tauon jälkeen Palacessa jatkavan Eero Vottosen kanssa.

'– Hän on loistava kokki ja Eero on kasvanut projektin aikana sellaisiin mittoihin, että meillä kaikilla on lupa odottaa Palacen suhteen suuria, Välimäki kiittelee. 

Vaikka Välimäki kertoo työnsä ravintolassa tulleen päätökseen, Palacelta voidaan odottaa tulevaisuudessa suuria. 

– Koen tässä kohtaa työni tulleen tehdyksi. Palace on oikeilla urilla ja matkalla kohti suuruuden päiviään, Välimäki päättää. 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja