Hans Välimäki jättää ravintola Palacen kahden vuoden työrupeaman jälkeen –"koen tässä kohtaa työni tulleen tehdyksi"
Kokki Hans Välimäki kertoo jättävänsä Palace-ravintolan lähes kahden vuoden työrupeaman jälkeen.
VIDEO: Hans Välimäki puhui aiemmin tänä vuonna urastaan Huomenta Suomen lähetyksessä.
Viime vuoden puolella iloittiin ravintola Palacen näyttävästä paluusta, kun huippukokki Hans Välimäki kertoi ottavansa ohjat ravintola Palacen pyörittämisestä Michelin-tähdet kirkkaana mielessä pitäen. Nyt kahden vuoden työrupeaman jälkeen Välimäki on ilmoittanut lähtevänsä ravintola Palacesta.
Syynä lähtöön ovat Välimäen mukaan yhä enemmän aikaa vievät omat projektit.
– Tunnen kaihoa ja hieman surumielisyyttäkin siitä, että päädyin lopettamaan omalta osaltani lähes kaksi vuotta kestäneen Palacen taipaleeni. Ei ole lainkaan helppoa käynnistää ravintolaa nollasta, varsinkin, kun paikka itsessään on instituutio, johon kohdistui paljon odotuksia, Välimäki kertoo.
Palacelta on lupa odottaa suuria
Välimäki kertoo olevansa iloinen saatuaan työskennellä muutaman vuoden tauon jälkeen Palacessa jatkavan Eero Vottosen kanssa.
'– Hän on loistava kokki ja Eero on kasvanut projektin aikana sellaisiin mittoihin, että meillä kaikilla on lupa odottaa Palacen suhteen suuria, Välimäki kiittelee.
Vaikka Välimäki kertoo työnsä ravintolassa tulleen päätökseen, Palacelta voidaan odottaa tulevaisuudessa suuria.
– Koen tässä kohtaa työni tulleen tehdyksi. Palace on oikeilla urilla ja matkalla kohti suuruuden päiviään, Välimäki päättää.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan