Vähäkalorisista ja vitamiinipitoisista retiiseistä syntyy uunissa herkullisia naposteltavia, jotka hurmaavat suurimmatkin perunalastujen ystävät.
Terveelliset naposteltavat eivät ole koskaan maistuneet näin hyville! Perunoiden sijaan nämä sipsit valmistetaan rapean rouskuvista, kuitu- ja vitamiinipitoisista retiiseistä.
Painontarkkailija ilahtuu taatusti myös tiedosta, että kilokaloreita retiiseissä on äärimmäisen vähän, vain noin 20 sataa grammaa kohden.
Perunalastujen terveellisempi korvike
Vaikka raaka retiisi saattaa maistua kitkerältä ja kaikkea muulta kuin perunalta, kypsennys muuttaa kaiken. Lopputulos on silkkinen ja maukas, etkä välttämättä huomaa lainkaan eroa tavallisiin perunalastuihin.
Itse tehdyissä kasvislastuissa on myös se hyvä puoli, että voit säädellä suolan määrää juuri oman makusi mukaan.
– Rapeat, suolaiset ja ilmavat sipsit ovat miljoona kertaa parempia kuin tavalliset perunalastut, väittää Delish-sivusto.
