Mikä meni pieleen? Kuva uunissa kypsyvistä broilerinfileistä aiheuttaa epäuskoa: ”Olen järkyttynyt”

broileriTwitter
Nämä broilerifileet ovat nousseet hetkessä suuren yleisön tietoisuuteen. Twitter, Shutterstock

Me kaikki tiedämme, kuinka mehevää ja suussa sulavaa ruokaa broileri voi parhaimmillaan olla. Ja kenties juuri tästä syystä Twitteriin jaettu kuva uunissa paistuvista broilerinfileistä on lähtenyt leviämään niin laajalle.

Someyleisöä järjyttäneessä kuvassa uunipellin päällä paistuu kolme kuivan näköistä broilerin filettä. Ei mausteita, ei öljyä – ei edes leivinpaperia uunipellin päällä.

– Olen järkyttynyt, 28-vuotias Cori toteaa jakamansa kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ruokaa vai karvattomia rottia?

Broilerit eivät suinkaan ole Corin itsensä valmistamia, vaan hänen poikaystävänsä kämppäkaverin taidonnäyte.

– Olimme kaikki laittamassa ruokaa keittiössä, ja kun avasin uunin luukun tarkistaakseni yläritilällä ollutta ruokaa, näin kanat, Cori kertoo tilanteesta.

Heti kanat nähtyään nainen nappasi puhelimensa ja otti kuvan. Hänellä oli vahva aavistus siitä, että kuivat lihapalat vetoaisivat someyleisöön. Ja niin kävi. Muutamassa päivässä naisen jakamaan kuvaan on tulvinut tuhansia kommentteja ja tykkäyksiä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kommenteissa broilereita kuvataan niin karvattomiksi rotiksi kuin pesusieniksi. 

– Maistan surullisuuden, eräs kommentoija toteaa.

– En maista mitään, toinen lisää.

Jos tämä kuva sai sinut kaipaamaan astetta herkullisempia broilerireseptejä, kokeile vaikkapa 20 minuutissa valmistuvaa kana teriyakia tai lämmittävää parsakaali-broilerivuokaa.

Lähde: Buzzfeed

***

7:58

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja