Katilta mahtava piparivinkki – testaa kotona: "Nämä kutkuttavat kivasti makuhermoja"
Joulunpyhinä on aikaa leipoa! Testaa Hellapoliisi Kati Jaakosen piparmintulta maistuvia piparkakkuja.
Piparkakut kuuluvat joulunajan herkkupöytään. Perinteiset piparit ovat toki aina hyvä vaihtoehto, mutta kannattaa myös kokeilla jouluklassikkoa uusin maustein.
Hellapoliisina tunnettu ruokabloggaaja Kati Jaakonen vinkkaa, miten joulupipareihin saa minttuisaa makua.
– Piparminttukaramelleilla maustetut piparkakut maistuvat joulun aikaan. Jauha kovat karamellit hienoksi tehosekoittimessa ja kätke karamellitomu taikinaan. Nämä kutkuttavat kivasti makuhermoja!
Katso videolta, miten herkulliset piparminttupiparkakut valmistuvat.
NAPPAA RESEPTI: Piparminttupiparkakut
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa