Mies tilasi teen McDonald'sissa – sanoi vahingossa ”koodisanan” ja oli pian pilvessä

shutterstock_1448008595
Yhdysvaltalaismies väittää tulleensa tahtomattaan pilveen McDonald'sin vuoksi. Kuvituskuva. Shutterstock

Yhdysvaltalaismies joi janoonsa oudon makuisen teen ja huomasi olevansa pilvessä. Mies uskoo lausuneensa vahingossa ”koodisanan”, jonka vuoksi McDonald’sin työntekijä oli pistänyt kannabista hänen juomaansa.

24-vuotias Parrish Brown tilasi Etelä-Carolinassa Hilton Head Islandissa sijaitsevassa McDonald’sissa kananugetteja, hampurilaisen ja jääteetä lisäsitruunalla jaksaakseen läpi tulevan yövuoron. Parrish kertoo paikalliselle The Island Packet -lehdelle pitäneensä outona, että hampurilaisketjun työntekijä hiljentyi kuullessaan sanan ”lisäsitruuna”.

Työntekijä varmisti, että Parrish todella halusi ”lisäsitruunaa”. Parrish vastasi myöntävästi, mutta hän ei tiennyt, että ilmeisesti ”lisäsitruuna” oli koodisana kannabikselle. Tai niin ainakin voisi kuvitella erikoisteestä seuranneen odottamattoman olotilan vuoksi.

”En halunnut joutua pulaan tämän takia”

Kun Parrish siemaisi jääteetään, se ei maistunut miltään, mitä hän oli aiemmin maistanut. Janoinen mies kuitenkin jatkoi teen juomista. Hetken kuluttua hän alkoi tuntea olonsa oudoksi. Pian Parrish tajusi olevansa aivan pilvessä.

Hölmistynyt Parrish avasi teekuppinsa ja löysi sen sisältä kolme pussia marihuanaa. Hän oli tökkinyt niitä pillillä ja vapauttanut samalla huumekasvin lehtiä teehensä. Parrish ei ollut koskaan aiemmin kokeillut kannabista.

– Olin pilvessä, paniikissa ja töissä, joten soitin isälleni. En halunnut joutua pulaan tämän takia, Parrish sanoo The Island Packetille.

Isänsä neuvosta Parrish kertoi asiasta pomolleen ja soitti poliisille. Viranomaiset totesivat, että miehen teekupissa oli todella kannabista. Parrish kertoo joutuneensa tukalaan paikkaan yrittäessään todistella sekä työnantajalleen että poliisille, ettei ollut pilvessä tahallaan.

Viranomaiset ja McDonald’s tutkivat tapausta

Tapausta tutkitaan ja kannabis on takavarikoitu todisteeksi.

McDonald’s kertoo Fox News -uutiskanavalle, että yrityksen ensisijainen prioriteetti on varmistaa asiakkaidensa turvallisuus ja hyvinvointi. Hampurilaisketju työskentelee yhdessä poliisin kanssa tarkistaakseen Parrishin väitteen oikeellisuuden.

Etelä-Carolinan osavaltiossa kannabiksen viihde- ja lääkinnällinen käyttö on laitonta.

***

8:04

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja