Mies tilasi sieni-pekonivoileivän – lopputulokselle ei voi muuta kuin nauraa: ”Tämä ei ole vitsi"

pekoni leipä voileipä
Shutterstock

Pekoleivän tilannut mies ei voinut uskoa silmiään, kun hänen aamupalatilauksensa saapui pöytään. Leivän viereen oli nimittäin aseteltu valtava, raaka herkkusieni. Ja tämä ei ole vitsi. 

VIDEO: Tiesitkö, että pekonin voi kypsentää myös uunissa? Poimi talteen helppo resepti.

Tilatessaan Sainsbury-ketjun ruokapaikasta itselleen aamupalaksi sandwichin, John Geoghegan kuvitteli saavansa eteensä leivän, jossa kahden leipäviipaleen sisältä löytyisi kypsiä pekoni- ja sieniviipaleita.

Tämän mielikuvan sijaan miehen eteen saapui lautanen, jossa pekonitäytteisen leivän vieressä lepäsi kokonainen sieni. Annoksesta huvittunut mies nappasi hulvattomasta aamupalastaan kuvan ja jakoi sen Facebookissa kavereidensa ihmeteltäväksi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tilasin sieni-pekonileivän. Tämä ei ole vitsi, tämä oli se, minkä sain, Geoghegan kertoi kuvan yhteydessä.

Ketju on luvannut tarjota miehelle uuden aamupalan

Aluksi mies luuli sientä raa’aksi, mutta lähempi tarkastelu paljasti, että sitä oli grillattu kevyesti. Todella kevyesti.

– Kun tarjoilija toi leivän hän kertoi, ettei tiennyt, halusinko leipääni sieniä vai en. Tämä oli hauskin kohta, mies lisää ja kertoo pöytäseurueen purskahtaneen tilauksen saavuttua nauruun.

Miehen aamupala on herättänyt sosiaalisen median käyttäjissä epäuskoisia reaktioita.

– Tämä on niin hauska. Se on isompi kuin itse leipä! eräs kommentoija toteaa.

Sainsbury on myöntänyt, ettei leipä vastannut mielikuvaa sinei-pekonileivästä. Ketju on luvannut hyvittää epäonnistuneen tilauksen ja tarjota miehelle uuden, paremman aamupalaleivän.

Lähde: Dailymail  

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat