Mies on syönyt illalliseksi pelkkää pizzaa jo 37 vuoden ajan – ruokavaliolla seurauksia, joita et taatusti osannut odottaa!

0:57 Näin tuunaat pakastepizzan

Yhdysvaltalaismies ei todellakaan ole noudattanut ravitsemussuosituksia, sillä hän kertoo eläneensä lähestulkoon pelkällä pizzalla jo 37 vuoden ajan. 

VIDEO: Katso videolta herkulliset vinkit pakastepizzan tuunaamisen. 

New Jerseyssä asuva Mike Roman kertoo ajautuneensa yksipuoliseen ruokavalioon melko luonnostaan, sillä hän oli lapsena todella nirso syöjä. Ollessaan nelivuotias, Romanin äiti antoi valikoivalle pojalle periksi ja ryhtyi tarjoamaan hänelle illalliseksi ainoaa ruokaa, jota hän suostui syömään – pizzaa.

Nyt, lähes neljä vuosikymmentä myöhemmin, Romanin ruokavalio ei ole monipuolistunut lapsuusvuosista, vaan hän syö edelleenkin joka ilta samaa ruokaa, eli pizzaa. Ja mikä vielä oudompaa, mies syö pizzan ilman täytteitä, eli pelkällä tomaattikastikkeella ja juustoraasteella höystettynä.

Rasvainen ruoka ei ole aiheuttanut terveysongelmia

Miehen mukaan pizza on asia, johon hän ei koskaan kyllästy. Tavallisesti hän nauttii pizzasta jonkun muun tekemänä, eli hän syö illallisensa lähes aina ulkona. Edes häämatka Aruballe ei tuonut miehen rutiineihin poikkeusta, vaikka vaimo ei ollutkaan asiasta kovin mielissään. 

– Illallinen ei ole minulle mitenkään erikoinen asia, Roman kertoo New Theory -radio-ohjelmassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Peruskoulun opettajana työskentelevä Roman kertoo syövänsä myös lounaalla lähes aina samaa ruokaa, eli maapähkinävoileipiä. Silloin, kun lounasvoileipä ei maistu, Roman turvautuvansa suosikkiinsa, eli pizzaan.

Romanin mukaan pizza ei ole niin epäterveellinen vaihtoehto kuin yleisesti ajatellaan, sillä tämä ruoka sisältää viljan ja proteiinipitoisen juuston lisäksi myös vitamiinipitoisia kasviksia tomaattikastikkeen muodossa.

Omaa kieltään ruokavalion terveellisyydestä kertoo se, että mies ei kärsi ylipainosta, eikä hänelle ole omien sanojensa mukaan ilmaantunut muitakaan terveysongelmia. 

Roman kertoo pitävänsä rutiineista kaikessa elämässään. Päivästä toiseen samana pysyvän ruokavalion lisäksi hän kertoo eläneensä aina samassa kaupungissa, kuuntelevansa samaa musiikkia ja katselevansa samoja elokuvia.

Lähteet: TheInsider, NorthJersey 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja