0:45

Isoäiti vaihtoi veden Pepsiin 60 vuotta sitten – paljastaa nyt, millaisia vaikutuksia juomalla on ollut

Lähes koko elämänsä Pepsiä juonut nainen kertoo, ettei koskisi veteen edes siinä tapauksessa, että olisi kuolemassa janoon.

Videolla kerrotaan Coca-Colan tulevaisuudensuunnitelmista. 

Isoisoäiti, 77-vuotias Jackie Page paljastaa pirteän olemuksensa salaisuudeksi yllättävän juoman; Pepsin. Naisen mukaan hän ei ole viimeiseen 60 vuoteen nauttinut muuta juomaa kuin Pepsiä, eikä tähän tapaan ole luvassa muutosta.

Page kertoo aloittavansa aamunsa tölkillisellä Pepsiä, ja päivän aikana juotuja tölkkejä kertyy noin neljä kappaletta.

– Heti kun herään, suuntaan jääkaapille. Aivan kuten jotkut haluavat nauttia ensimmäisenä aamulla kupillisen teetä tai kahvia, minä nautin mieluiten Pepsiä.

Yli kolme miljoonaa juotua sokeripalaa

Nainen on juonut elämänsä aikana melkoisen määrän suosittua virvoitusjuomaa, sillä hän kertoo aloittaneensa Pepsin juomisen ollessaan 13-vuotias. Pagen elämän aikana juotuja tölkkejä on kertynyt arvioiden mukaan reilu 93 000. Sokeria nämä tölkit ovat sisältäneet lähes 3000 kiloa, eli noin kolme miljoonaa sokeripalaa.

– En ole koskaan juonut vettä, ja vaikka olisin kuolemassa janoon, en tekisi sitä, Page kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Toisin kuin voisi luulla, juomatottumus ei ole vaikuttanut merkittävästi naisen terveyteen. Page on ikäänsä nähden erinomaisessa kunnossa, eivätkä sokeripitoiset juomat näy hoikan naisen vartalossa.

Sokerin vaikutuksista hampaisiin nainen ei osaa sanoa, sillä kuten monella sota-ajan lapsella, myös hänellä on suussaan tekohampaat. 

– En kutsu sitä addiktioksi. Se on yksinkertaisesti jotain, josta pidän, nainen toteaa.

Lähde: Ladbible

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja