Ravintolan järkyttävä moka: Nainen menetti puhekykynsä?

Sinapin väitetään aiheuttaneen naiselle allergisen reaktion.

Amerikkalaisnainen on haastanut pikaruokaravintolaketju Jimmy John'sin oikeuteen siksi, että hänelle erityispyynnöstä huolimatta tarjoiltiin annos, joka sisälsi sinappia.

Wood TV -sivusto kertoo, että Lindsay Bresnahan vaatii liki 70 000 euron korvauksia sen vuoksi, etttä hänen tilaamansa pikaruoka-annoksen sisältämä sinappi ja majoneesi aiheutti vakavan allergisen reaktion. Bresnahan oli erikseen pyytänyt kassalla, että hänen tilaamansa annos ei sisältäisi sinappia eikä majoneesia.

Allerginen reaktio vaikutti puhekykyyn

Nainen tilasi kesäkuussa kassalla annoksen, johon kuuluu paahtopaistia, kinkkua, juustoa, Dijon-sinappia, salaattia, tomaattia ja majoneesia. Hän pyysi erikseen, että sinappi ja majoneesi jätettäisiin annoksesta pois.

Kun nainen oli ottanut ensimmäisen haukun, hän oivalsi, että jotain oli pielessä. Pian alkoi allerginen reaktio, jonka vuoksi häntä alkoi yskittää, hänen silmänsä kostuivat ja kurkku alkoi turvota. Tämän jälkeen hän katsoi tarkemmin annosta ja hoksasi, että reaktio johtuu annoksen sisältämästä sinapista.

Sittemmin nainen on jäänyt tapahtuneen vuoksi sairaslomalle, eikä hän omien sanojensa mukaan pysty vieläkään puhumaan kuiskausta kovempaa, vaikka tapahtuneesta on kulunut jo useampi kuukausi. Jää nähtäväksi, ovatko vauriot hänen äänessään pysyviä.

Lähde: Wood TV

0:38

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja