Miehen keksistä puuttui suklaakuorrutus – kaupan vastaus hauskaan palautteeseen nousi nettihitiksi

keksi, facebook
Brittimiehen suklaakeksien joukosta löytyi tavallinen keksi. Shutterstock/Facebook

Brittimiehen keksipaketista löytyneestä "yllätyksestä" seurasi hauska keskustelu keksipaketin myyneen kaupan asiakaspalvelun kanssa.

Englantilaiset ottavat tee- ja keksihetkensä hyvin, hyvin vakavasti. Ei siis ihme, ettei Darryl Reilly jäänyt märehtimään kohtaloaan, kun brittimies löysi ostamastaan suklaakeksipaketista suklaattoman keksin kesken kauneimman teehetkensä.

Reilly kirjoitti mielipiteensä yllätyksestä Aldi-kauppaketjun Facebook-sivuille. Miehen humoristisesta päivityksestä on tykätty jo yli 30 000 kertaa, ja päivityksellä on jakojakin liki 6 000.

Alla vapaa käännös:

"Haluaisin valittaa eräästä asiasta. Heräsin tänä aamuna, kuten yleensä teen, ja menin alakertaan keittämään aamuteetä. Käytin kahta parhaimmista teepusseistanne tehdäkseni tavallista vahvempaa teetä, ja laitoin yhden lusikallisen sokeria hieman makeutta tuomaan (sokeri oli Tescosta, mutta ette varmaan voi tuomita minua siitä), ja tipan maitoa (Aldista ostettu). Sitten menin kaapilleni ja kaivoin esiin maitosuklaisia kokojyväkeksejänne. Kolmen keksin jälkeen unelmakupposeni muuttui painajaiseksi... BOOOOOM...

Suklaakeksipaketista löytyi suklaakeksi ilman suklaata. Tavallinen kokojyväkeksi siis minun mielestäni. En voinut uskoa silmiäni, koskaan elämässäni en ole ollut tällaisessa keksiahdingossa. Mitä tein seuraavaksi? No, ensin harkitsin syöväni sen, mutta sitten päätin toisin, koska – ollaanpas nyt rehellisiä – tavallinen kokojyväkeksi ei koskaan kiusoittele makuaisteja samalla tavalla kuin suklainen kokojyväkeksi, en ole koskaan kuullut tavallisen kokojyväkeksin aiheuttamasta ruokaorgasmista. Joten nyt kun olette pilanneet aamukupposeni, odotan innolla vastaustanne. Terveisiä."

Asiakaspalvelu hoitaa

Aldin asiakaspalvelu ei leikistä suuttunut, vaan vastasi yhtä humoristiseen sävyyn:

"Hei, Darryl, vau – kiireinen aamu. Olemme pahoillamme, että petimme sinut suklaakeksiesi joukkoon lisäämällämme yllätyksellä, mutta emme pitäisi sitä painajaisena.

Tavallinen kokojyväkeksi ei ole jotain, mitä pitäisi kaihtaa, vaan sitä pitäisi juhlia. Katso sitä, siinä näkyvillä lojuen – itsevarmana, sen ei tarvitse piileskellä suklaaystävänsä takana.

Meidän mielestämme tavalliset asiat ovat myös erityisiä. Ruuhkaton aamu, viiden punnan setelin löytyminen taskusta tai vastapedattu sänky ovat kaikki tavallisia asioita, mutta kaikki asioita – olemme varmoja, että olet samaa mieltä –, jotka nostavat hymyn huulille, eivätkä aiheuta otsan rypistystä.

Mutta miten jatkamme tästä eteenpäin, Darryl? Olet varmasti innostunut kuullessasi, että olemme aika rentoja, emmekä halua asiakkaidemme pettyvän tuotteisiimme, joten laita meille yksityisviestillä yhteystietosi, jotta voimme lähettää sinulle uuden paketin (ja pussin sokeria). Kiitos, Aldi UK Facebook-tiimi."

Aldin vastauksesta on tykätty liki 43 000 kertaa. Muut Aldin asiakkaat innostuivatkin keskustelusta niin, että intoutuivat jakamaan myös omia pettymyksiään keskustelun kommenteissa.

Lähde:  Mashable

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!