Kassapoika kohteli härskisti – kuukautissiteitä ostaneen naisen hulvattomasta palautteesta somehitti

Australialaisnainen antoi tiukkaa palautetta Coles-kauppaketjulle kassapojan käytöksestä, kertoo Daily Mail.

Varoitus kaikille miehille: älä ärsytä kuukautisista kärsivää naista. Sen tietää nyt myös australialainen kassapoika, jonka lapsellisesta käytöksestä annettiin palautetta Coles-kauppaketjun Facebook-sivuille. Colesille tuntuukin satavan palautetta – Makuja.fi uutisoi nimittäin eilen, kuinka rennoin ottein kauppaketju vastasi saamaansa palautteeseen paprikasta löytyneistä toukista.

Lauren Jovanovicin hulvaton palaute oli jopa suositumpi kuin toukkaperheen syömättä jättäneen miehen. Kuukautissiteitä ostamassa ollut nainen kohtasi kassalla suhteellisen ammattitaidottoman nuoren miehen, jonka käytös ei juurikaan vedonnut naisen huumorintajuun. Naisen tiukkasanainen, mutta hulvaton palaute on kerännyt jo yli 139 000 tykkäystä ja kymmeniä tuhansia kommentteja Facebookissa.

Alla vapaa suomennos Jovanovicin palautteesta:

"Hei, Coles. Ajattelin vain tiedustella, saako miespuolinen henkilökuntanne opetusta siitä, kuinka keskustellaan soveliaasti ja millaisia ilmeitä voi näyttää, kun luetaan viivakoodit naisten hygieniatuotteista, kuten siteistä ja tamponeista? Kysyn tätä siksi, koska edellisellä shoppailukerrallani nuori mies, joka ei ollut tarpeeksi pitkä ylettyäkseen edes rintojeni korkeudelle, oletti jostain syystä, että "Oletko kokeillut Viva-paperipyyhkeitä? Olen kuullut, että ne ovat aika imukykyisiä?" oli sovelias kysymys, kun hän pakkasi Libra-siteitäni. Hymy hänen kasvoillaan oli aika suuri, jopa isompi kuin se sidepakkaus, jonka hän juuri myi minulle. Yleensä minulla on hyvä huumorintaju, mutta kun naisella on kuukautiset, hänestä tulee pelottava, raivoisa ja turhautunut olento, eikä hän taatusti halua kuulla vaihtoehtoisia tapoja pitää kurissa tai imeytyttää verta, joka virtaa armottomasti hänen alapäästään. Yksinkertainen "Miten päiväsi on mennyt?" riittäisi. Jos nyt kuitenkin joku miespuolinen työntekijänne väittää, että joku hullu nainen tarjoutui työntämään rullan Viva-paperipyyhkeitä hänen peppuunsa nähdäkseen, kuinka imukykyisiä ne todella ovat, vakuutan, että hän valehtelee. Todellisuudessa ehdotin Coles-merkkiä, sillä uskon, että henkilökuntanne pitäisi seistä oman merkkinsä tuotteiden takana (tai tässä tapauksessa edessä) kaikissa tilanteissa. Parhain terveisin, naispuolinen asiakas, joka osaa kyllä hoitaa oman aikansa kuusta."

Coles-kauppaketju kertoi Daily Mail -sivustolle tutkivansa asiaa. Palautteen tykkäysmäärä sekä runsaat kommentit löi Jovanovicin ällikällä. Nainen kun ei olettanut postauksen herättävän niin paljon huomiota. Jovanovic huomauttaa kuitenkin, ettei oikeasti ole vihainen.

– Useimmat ihmiset tuntuvat jättävän huomiotta postauksen huumorin. En ole vihainen tai järkyttynyt, sain sanoa sanottavani omalla, sarkastisella tavallani, ja pääsin yli siitä. Nyt kaikkien muidenkin pitäisi tehdä mielestäni samoin! Jovanovic kehottaa.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat