Mies löysi kurkusta madon ja jätti poikkeuksellisen palautteen – ruokakaupalta käsittämätön vastaus

Kuvan kurkut eivät liity tapaukseen.

Brittimiehen palaute Tesco-ruokakauppaketjulle huvittaa Facebookissa.

Wes Metcalfe -niminen mies jätti vastikään Tesco-ruokakauppaketjun Facebook-seinälle hyvin epätavallisen palautteen. Mielikuvituksekkaasti väritetty tarina sai erikoisen käänteen, kun myös ruokakaupan edustaja vastasi palautteeseen huumorilla.

Kurkusta löytyi mato

Kaikki sai alkunsa siitä, kun Metcalfen ostamasta kurkusta löytyi mato. Sen sijaan, että Metcalfe olisi arvostellut tiukkaan sävyyn löydöstään, hän keksi sen ympärille loistavan tarinan. Jännitystä rakentaakseen mies viittasi tarinassaan ensin karmeaan tapaukseen, jossa Tescon kanssa kilpailevan ruokakauppaketjun, Aldin banaaneista löytyi vastikään joukko hämähäkkejä. Loppuosa palautteesta oli kuitenkin jotain aivan odottamatonta.


Tällaisen palautteen Metcalfe jätti ruokakaupalle:

"Arvon Tesco,

Ostin eilen yhden kurkuistanne. Minun oli tarkoitus käyttää se lempiruokalajini, kurkkuleivän valmistamiseen.

Kun avasin kurkun muovikääreen, huomasin sen välissä madon. Ajattelin, että vihdoin Tesco on keksinyt jotain vastatakseen Aldin tarjoukseen hämähäkistä ja banaaneista.

Huusin lapsille alakertaan, että he tulisivat katsomaan uutta lemmikkiämme. Päätimme nimetä sen Williamiksi. Uusi lemmikkimme oli kuitenkin todella vaitonainen ja päättelimme, että se oli todella väsynyt, ja teimme sen olon mukavaksi.

Vuorokautta myöhemmin William ei ollut vieläkään liikkunut, ja tarkkaan katsottuna se vaikutti aika littanalta ja aloimme miettiä, että se saattaa olla kuollut. En ole eläinlääkäri, mutta epäilen, että kelmu kurkun päällä on saattanut liiskata ja tappaa Williamin.

Tiedän, että Aldin banaaneista löytyneet hämähäkin olivat tappavia, mutta niissä oli sentään elämää itsessään.

Nyt minulla on kolme järkyttynyttä lasta, madon hautajaiset suunniteltavana ja kaiken lisäksi minun ei tee enää mieli syödä lempivoileipiäni, kurkkuleipiä.

Miten aiotte selvittää tämän!?!?"

Näin Tescon työntekijä vastasi palautteeseen:

"Mikä päivä, Wes!

Sanotaan, että sunnuntain pitäisi olla lepopäivä, mutta minun ajatukseni ovat olleet hyvin pitkälle sinussa, perheessäsi ja Williamissa tänä kohtalokkaana päivänä, kun olen valmistautunut tähän hetkeen.

Luulin pystyväni pidättelemään kyyneleitäni (Kuten meistä jokainen on yrittänyt pystytellä tänään vahvana, vai mitä?), mutta voin vakuuttaa, että täällä Tescon toimistossa valutetut kyyneleet ovat olleet puhtaita ilon kyyneleitä, jotka Williamin upea elämä kirvoitti.

Purskahdan taas pian itkuun koskettavien ja sydämellisten sanojesi johdosta. Kiitos Wes ja kiitos kaikille muillekin tuesta tänään.

Mikä upea kunnianosoitus upealle madolle. Uskon, että meidän on kaikkien hyvä olla tietäen, että hän olisi halunnut meidän juhlivan elämäänsä tänään. Olen käyttänyt vapaa-aikani kuunnellen klassikkohittejä kuten Boom Boom Pow, Pump It, Meet Me Halfway ja Where is The Love – häntä muistellakseni. Olen ihan varma, että hän katselee meitä siellä jossain ja arvostaa kaikkea tätä.

Jatkaakseni tätä arvokasta päivää ja osallistuakseni tähän musiikilliseen kunnianosoitukseen olen muokannut yhden klassikkokappaleen hänen muistokseen vastatakseni sinun runolliseen palautteeseesi.

Teillä on varmasti tänään paikan päällä livebändi, joka tuntee tämän kappaleen. Voisitko pyytää heitä esittämään tämän minun puolestani?

Terveisin Rob asiakaspalvelusta" 

Viestinsä päätteeksi Rob liitti muokatun version kuuluisasta Oasiksen Wonderwall-kappaleesta, jonka sanat hän oli muokannut William-madon kohtaloa entistä paremmin kuvaavaksi.

Lähde: Facebook


Korjaus: 9.8. Klo 12:57 Tesco ei ole amerikkalainen ruokakauppaketju, kuten artikkelissa väitettiin.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja